|

Trabzonspor Avusturyalı yıldızın peşinde

Bordo-Mavililer'in transfer etmek istediği 29 yaşındaki Avusturyalı sol kanat oyuncusu Christian Fuchs için girişimlerini yoğunlaştırıldığı öğrenildi.

Yeni Şafak
13:02 - 2/06/2015 Salı
Güncelleme: 13:16 - 2/06/2015 Salı
DHA

Öncelikle uyum sorununun aşılması açısından temmuz ayının başındaki kampa kadar yabancı transferini bitirmeyi amaçlayan bordo mavili yönetim, takımda bu yıl büyük sorun yaşanan sol bek mevkisi için harekete geçti. Yönetim, Schalke 04'te 4 sezondur forma giyen Avusturyalı Christian Fuchs'a yöneldi. Avrupa'nın en iyi sol beklerinden biri olarak gösterilen Fuchs'un Avusturya milli takımında da görev yaptığı, bu sezon Alman takımıyla sözleşmesinin sona erdiği belirtildi.



2.3 MİLYON EURO İSTEDİ

Bonservisi elinde olan Avusturyalı oyuncunun, ilk görüşmede yıllık 2.3 milyon euro garanti para istediği, ayrıca imza parasının da yaklaşık 1.5 milyon euroya ulaşabileceği ifade edildi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın da bu sezon Schalke 04 formasıyla 30 maça çıkan, 3 gol ve 5 asistlik performans sergileyen Fuchs'u çok istediği belirtildi.



M'BİA'DA KÜÇÜK PÜRÜZLER KALDI

Öte yandan İngiltere'nin Queens Park Rangers'ın İspanya'nın Sevilla kulübüne kiraladığı Kamerunlu orta saha oyuncusu M'bia'nın transferinde ise çok küçük pürüzler kaldığı öğrenildi. Bu pürüzlerin giderilmesinden sonra M'bia'nın transferi konusunda açıklama yapılacağı ifade edildi.



FORVET ARANIYOR

Bordo-Mavililer'de ayrıca forvet transferi konusunda da çalışmalar sürüyor. İskooçya'nın Celtic takımının İsveçli forveti oyuncusu John Guidetti'nin yanı sıra İtalya'nın Parma ekibinin Cezayirli oyuncusu Belfodil ile Medicana Sivassporlu Aatıf da Trabzonspor'un listesinin üst sıralarında bulunan isimler arasında yer alıyor.



BOSİNGWA AMELİYAT OLDU

Trabzonspor'un Portekizli oyuncusu Jose Bosingwa, ülkesinde ameliyat oldu. Ligin 31'inci haftasında Bursaspor ile oynanan karşılaşmada sakatlanan Bosingwa için Trabzonspor da resmi internet sitesi kanalıyla geçmiş olsun mesajı yayınladı. Mesajda, "Oyuncumuz Jose Bosingwa Portekizde sağ dizinden başarılı bir artroskopik ön çapraz bağ tamiri ve dış menisküs yırtığı operasyonu geçirmiştir. Bosingwa'nın gerekli rehabilitasyon süreci Portekiz'de başlayacaktır. Oyuncumuz Bosingwa'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi. Bosingwa'nın en az 6 ay sahalardan uzak kalabileceği bildirildi. Bu arada bordo mavililerin, Bosingwa'ya sözleşme dondurma teklifi iletebilecekleri de ileri sürüldü.

#trabzonspor
#transfer
#christian fuchs
9 yıl önce