|

Trabzonspor zor şartlar altında oynanacak

00:00 - 4/05/2012 Cuma
Güncelleme: 20:02 - 4/05/2012 Cuma
Yeni Şafak
Trabzonspor zor şartlar altında oynanacak
Trabzonspor zor şartlar altında oynanacak

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 5. haftasında 6 Mayıs Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile yapacakları zorlu maçı kazanmak istediklerini söyledi.

'Futbolda şike' davasını izlemek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Kocaman, duruşmayı bir süre izledikten sonra basın odasında gazetecilerle sohbet etti.

Aykut Kocaman, Süper Final'de maçlarda her türlü sonucun olabileceğini belirterek, 'Trabzonspor maçı çok zor şartlar altında oynanacak, ancak kazanmak istiyoruz. Her takım her takımı her yerde yenebilir' dedi. 

Kocaman, dün 1-0 yenildikleri Beşiktaş maçı ilgili olarak ise 'Maçın ilk 30 dakikası istediğimiz gibi gitti. İlk yarının son saniyelerinde gelen gol oyunun gidişatını değiştirdi' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü, Beşiktaş maçında sol ayağındaki sakatlığa rağmen forma giyen takım kaptanı Alex'in Trabzonspor maçı için durumunun yarın belli olacağını söyledi.

Dava kapsamında tanık olarak ifade verip vermeyeceği sorulan Kocaman, 'Hayır, şu an böyle bir durum yok. İfade vermek kötü bir şey de değil. Eğer istenirse de verebilirim' yanıtını verdi. 

Kocaman sohbetin ardından gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirerek adliyeden ayrıldı.

Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül de öğleden sonra İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek bir süre duruşmayı takip etti.  


12 yıl önce