|

Trabzonspor'a o da çare olmadı

Trabzonspor'da yönetimin iç saha maçlarındaki seyirci sorununu çözmek için bilet fiyatlarında yaptığı indirim de işe yaramadı. Bordo mavili takımın Çaykur Rizespor maçını sadece 6 bin 282 taraftar izledi.

12:18 - 17/12/2014 Çarşamba
Güncelleme: 12:26 - 17/12/2014 Çarşamba
DHA

Pahalı transferlere rağmen sezon başından bu yana taraftar konusunda büyük sıkıntı yaşayan ve Hüseyin Avni Aker Stadyumunu doldurmayı bir türlü başaramayan Trabzonsporda, ne Ersun Yanalın gelişi, ne iyi sonuçlar, ne de bilet fiyatlarında yapılan indirim bu soruna çare olmadı. Gençlerbirliği maçı sonrasında teknik direktör Ersun Yanal ve futbolcuların, taraftarların tribüne gelmemesine sitem etmesi üzerine sorunun çözümü için çare arayan yönetimin indirim planı tutmadı. Çaykur Rizespor maçı öncesinde kale arkası biletlerinin 30 liradan 10 liraya, 50 liradan satılan maraton tribünü biletlerinin de 30 liraya düşürülmesine rağmen, bordo mavililerin 3-2 kazandığı bu maçı sadece 6 bin 282 taraftar takip etti.


KUPA MAÇINA BİR İNDİRİM DAHA

Trabzonspor yönetimi, yarın Akhisar Belediyespor ile oynanacak olan kupa maçında bilet fiyatlarında bir indirim daha yaptı. Akhisar maçında kale arkası 10, maraton tribünü için 20, kapalı kenar 40, kapalı orta 50, VIP 100, VIP özel 500 liradan satışa sunulacak. Trabzonsporda lig maçlarında kapalı kenar 80, kapalı orta 100, VIP 200, VIP özel bin liradan satılıyordu. Yönetimin yaptığı yüzde 50lik indirimin sonucu yarın akşam belli olacak.


KUPADA REVİZYON

Trabzonsporda yarın akşam Akhisar Belediyespor ile oynanacak kupa maçında teknik direktör Ersun Yanalın ligde fazla forma şansı bulamayan oyunculara görev vermesi bekleniyor. Cardozo, Mehmet Ekici, Medjani gibi sürekli oynayan futbolcularını dinlendireceği belirtilen Yanalın, forvette Yatabare, defansta Aykut, Mustafa Akbaş ikilisini sahaya sürebileceği vurgulandı. Kalede ise büyük ihtimalle İbrahim Demir görev alacak.


TRABZONSPORUN AKSİHAR BELEDİYE MUHTEMEL 11İ:

İbrahim Demir - Bosingwa, Aykut Demir, Mustafa Akbaş, Yusuf Erdoğan - Salih Dursun, Fatih Atik, Constant, Özer Hurmacı, Sefa Yılmaz Yatabare

SAKAT. Papadopoulos, Waris, Belkalem

BİLET FİYATLARI: Kale Arkaları: 10 TL, Maraton ve Misafir: 20 TL, Kapalı Kenar: 40 TL, Kapalı Orta: 50 TL, Vip: 100 TL, Vip Özel (3. Sıra ve sonrası) : 500 TL
#Trabzonspor
#tribün
#Akhisar Belediyespor
#Hüseyin Avni Aker Stadyumu
#Çaykur Rizespor
9 yıl önce