|

Trabzonspor'da Cardozo şoku!

Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic, arka adalesinde çekme olan Cardozo''yu Kayseri Erciyesspor deplasmanına getirmedi.

Dha
00:00 - 30/08/2014 Cumartesi
Güncelleme: 12:27 - 30/08/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Trabzonspor'da Cardozo şoku!
Trabzonspor'da Cardozo şoku!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligi''nin ilk haftasında Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda yapacağı maç için bugün saat 11.00''da özel uçakla Kayseri''ye hareket etti. Sağ arka adalesinde çekme olan yıldız futbolcu Cardozo, sakatlıkları bulunan Aykut Demir, Bosingwa, Özer Hurmacı ve Bourceanu ile geçtiğimiz sezondan kart cezalısı olan Sefa Yılmaz kafilede yer almadı. 22 futbolcuyu Kayseri''ye getiren teknik direktör Vahid Halilhodzic''in, Fenerbahçe ile ligin ikinci haftasında oynanacak olan maçı da düşünerek Cardozo''yu riske etmediği öğrenildi.

Bu arada Trabzonspor''da gribal enfeksiyon geçirdiği için Rostov''a getirilmeyen Kevin Constant ile yeni transferlerden Mehmet Ekici de kafilede yer aldı. Trabzonspor kafilesiyle birlikte U21 takımı da Kayseri Erciyesspor U21 takımıyla yapacağı maç için Kayseri''ye gitti. Havalimanında Trabzonsporlu futbolcu ve teknik heyet, U21 takımı sporcu ve teknik heyetine başarı dileklerinde bulundu.

TRABZONSPOR''DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Trabzonspor teknik heyeti ve futbolcular, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri''nde Türk Bayrağı ile görüntü verdi. Kulüp sitesinden yayınlanan mesajda ise, "Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; Büyük Taarruz Zaferinin 92. yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz" ifadeleri kullandı.

TRABZONSPOR''UN KAYSERİ ERCİYESSPOR MAÇI MUHTEMEL 11''İ ŞU ŞEKİLDE:

Onur – Zeki Yavru, Mustafa, Belkalem, Musa Nizam, Medjani, Salih, Constant, Fatih Atik, Yusuf, Deniz Yılmaz

SAKAT: Özer Hurmacı, Aykut Demir, Cardozo, Bourceanu, Bosingwa

CEZALI: Sefa Yılmaz

10 yıl önce