|

Trabzonspor'da fotoğraf yasağı

HAMBURG'lu Tolgay Arslan transferinde büyük hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bundan sonraki transfer çalışmalarının büyük bir gizlilik içinde yürütülmesi, tamamlanan transferlerle de fotoğraf çektirilmemesi talimatını verdi.

Yeni Şafak
13:36 - 26/01/2015 Pazartesi
Güncelleme: 11:39 - 26/01/2015 Pazartesi
DHA

Erkan Zengin transferinde teknik direktör Ersun Yanalla birlikte İsveçe gitmesi eleştirilen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, eski başkan Sadri Şenerin NDoye transferini örnek göstermiş, "Trabzonsporun eski başkanları da vardı, futbolcunun ayağına giden. Hatta resim çektirip (aldım) deyip, sonra Moskovaya giden oyuncular da vardı" sözleriyle eleştirmişti.


Sadri Şener, 2012 yılında Danimarka takımı Kopenhagenin Senagalli forveti Dame NDoye ile görüşmek için Kopenhaga gitmiş, oyuncuyla anlaşarak fotoğraf çektirmişti. Ancak Trabzonsporun KAPa da bildirdiği bu transfer, gerçekleşmemiş ve futbolcu Moskovaya transfer olmuştu.


AYNI DURUM OLDU

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Yanal ve kulübün CEO'su Burak Gürdal, Almanyada Tolgay Arslanla prensip anlaşmasına vardıktan sonra yemek yedikleri restoranda fotoğraf çektirdi. Kısa sürede sosyal medyada yayılan fotoğrafın ardından Tolgay transferi gerçekleşmedi. Başkan Hacıosmanoğlu ise bu durumda Sadri Şeneri eleştirdiği durumla karşı karşıya kalmış oldu.

"FOTOĞRAF YASAK"

Bu gelişme üzerine Başkan Hacıosmanoğlu, transfer görüşmelerini yapan ekibine, bundan sonra hiçbir ismin dışarıya sızdırılmaması, imza töreninden önce de herhangi bir fotoğraf çektirilmemesi talimatını verdi. Başkan Hacıosmanoğlu, "2-3 transferimiz daha olacak. Bundan sonra isim de, fotoğraf da vermeyeceksiniz" ifadesini kullandı.

KİMLER VAR

Trabzonsporun gündeminde Eskişehirsporlu Aytaç Kara ve Werder Bremenin Avusturyalı futbolcusu Junuzoviç olduğu, eski kulübü Bükreşe kiralık olarak verilen Bourceanunun da geri alınmasıyla ilgili değerlendirme yapıldığı öğrenildi.


 
#hacıosmanoğlu yasak
#trabzonspor yasak
#ts fotoğraf yasağı
9 yıl önce