|

Transfer yasağına çözüm buldular

Bucaspor Başkanı Çetin Kayışlı, önümüzdeki sezon için transfer yasağını kaldırabileceklerini söyledi. Kayışlı, Bucaspor’un önüne almayı planladıkları sponsor ile de bu konuda anlaşamadıklarını söyledi.

Yeni Şafak
15:44 - 6/03/2015 Cuma
Güncelleme: 13:52 - 6/03/2015 Cuma
IHA

Bucaspor Futbol Akademi’nin başlattığı 'Onun formasını sen al' kampanyasının tanıtım toplantısına katılan Bucaspor Başkanı Çetin Kayışlı, geçmiş dönemlerden borçlanılan oyuncularla yüzde 90 oranında anlaştıklarını söyledi.


Mart ayının sonuna kadar tüm ödemeleri yapmak istediklerini belirten Kayışlı, “Sadece Kevin Pariente’ye bir türlü ulaşamadık. Bir aksilik olmazsa Dady, Mendy, Carlos ve Kevin Pariente ile protokolü yapacağız. Belediye başkanımızın da yardımlarıyla bu futbolcuların ödemelerini yapıp sözleşmelerini bitirdikten sonra TFF’ye başvuruda bulunacağız. FIFA da bizim iyi niyetimizi görürse bizim yasağımızı kaldıracak. Biz iyi niyetimizi göstereceğiz, onlardan da iyi niyet bekleyeceğiz” dedi.


Sponsorluk konusu

Geçtiğimiz günlerde imzalanan sponsorluk anlaşması hakkında da konuşan başkan Kayışlı, “Sponspor olarak Akbulut Özinşaat’la anlaştık. Biz anlaşma sağlarken ön protokol yaptık kendileriyle. Bu protokolde maddiyatla ilgili bir şey yazmadık. Sponspor olarak tamamını kapsayacak şekilde bir proje ürettik. Göğüs reklamı, rulopan, stat ismi, Bucaspor’un ismi şeklinde genel çaplı bir protokol düşündük. Şuan geldiğimiz noktada sponsorluğu göğüs reklamı, rulopan ve stadın belirli noktalarına reklam aldık” diye konuştu. 


Gelinen aşamada Bucaspor’un önüne bir sponsor ismi almadıklarını açıklayan Kayışlı, “Karşı tarafa şartlarımız uymadı. Bir takım şeyler sanal basında farklı algılandı. ‘Bucaspor satılıyor’ dediler. Ama böyle bir durum yok. Bucaspor’a maddi anlamda destek sağlanacaksa, Bucaspor önüne neden bir isim gelmesin” ifadelerini kullandı.
#ptt 1. lig
#bucaspor
#transfer yasağı
#tff
#fifa
9 yıl önce