|

TRT''den Galatasaray maçı açıklaması

UEFA Şampiyonlar Ligi''nde Galatasaray-Dortmund maçının bir süre TRT Spor''un internet sitesinden yayınlanmasına ilişkin TRT''den açıklama yapıldı. Açıklamada maçın sehven verildiği belirtilirken, "Görevli personelin ihmali ve sorumsuzluğu nedeniyle gerçekleşen bu olay nedeniyle D-Smart ailesinden ve tüm sporseverlerden özür dileriz" denildi.

İha
00:00 - 23/10/2014 Perşembe
Güncelleme: 10:13 - 23/10/2014 Perşembe
Yeni Şafak
TRT''den Galatasaray maçı açıklaması
TRT''den Galatasaray maçı açıklaması

Maçın yayın hakkının D-Smart platformundaki Smart Spor kanalında olmasına rağmen Galatasaray-Dortmund maçı bir süre TRT Spor''un internet sitesinden yayınlanınca ortalık karıştı. TRT Haber Daire Başkanı Nasuhi Güngör de, olayla ilgili Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Dün gece D Smart yayın platformunda yayınlanan Galatasaray-Dortmund maçı sehven http://trtspor.com.tr üzerinden bir süre yayına verilmiştir. Görevli personelin ihmali ve sorumsuzluğu nedeniyle gerçekleşen bu olay nedeniyle D-Smart ailesinden ve tüm sporseverlerden özür dileriz. TRT Haber ve Spor Yayın Dairesi olarak bu üzücü olayla ilgili tüm sorumlular hakkında bu gece itibarıyla soruşturma başlatılmıştır. Söz konusu soruşturmayla ilgili tüm gelişmeler anında kamuoyuyla paylaşılacaktır. Tekrar özür diler, saygılar sunarız."

9 yıl önce