|

Türkiye heyecanla bu maçı bekliyor!

Tüm Türkiye saat 19:00'da başlayacak Galatasaray-Fenerbahçe maçına kilitlendi.

00:00 - 22/04/2012 Pazar
Güncelleme: 16:38 - 22/04/2012 Pazar
Yeni Şafak
Türkiye heyecanla bu maçı bekliyor!
Türkiye heyecanla bu maçı bekliyor!

Zirvede bulunan ve ezeli rakibinin 5 puan önünde yer alan G.Saray'ın amacı derbilerdeki yenilmezlik serisini devam ettirmek, galip gelerek avantajını 8 puana çıkarmak.F.Bahçe cephesinde ise durum “Ya tamam ya devam” anlamı taşıyor... Sarı-Lacivertliler, Aslan'ı mabedinde devirip hem farkı azaltmayı hem de kalan 4 maçta umutlarını devam ettirmeyi düşünüyor.


Gözler Elmander, Selçuk ve Melo'da

Sarı-kırmızılı ekipte taraftarların gözü Johan Elmander, Selçuk İnan ve Felipe Melo'da olacak. Bu sezon kaydettiği 12 golle takımının en golcü oyuncusu durumundaki Elmander'in özellikle derbi maçlardaki başarılı performansı dikkati çekerken, attığı 11 golün yanı sıra verdiği gol paslarıyla da takımına önemli katkı sağlayan Selçuk İnan, taraftarların büyük beklenti içinde olduğu bir diğer isim durumunda. Kadro dışı cezasının kaldırılmasının ardından çıktığı Beşiktaş maçında takımı için kritik bir gole imza atan Brezilyalı orta saha oyuncusu Melo da yine kaydettiği 11 golle takımına skor yönünden de ciddi destek vermeyi başardı.


Emre Belözoğlu cezalı

Sarı-lacivertli ekipte derbi maç öncesi Emre Belözoğlu cezalı durumda. Trabzonspor maçında rakip oyuncu Zokora ile girdiği diyalog sonrası 2 maç ceza alan Fenerbahçeli futbolcu, önemli maçta takımını yalnız bırakacak. Dün akşamki antrenmana boğazındaki enfeksiyon nedeniyle katılmayan Serdar Kesimal'in durumu bugün belli olacak. Sakatlığının tedavisi süren, uzun süredir takımdan ayrı çalışmalar yapan Sezer Öztürk, derbinin kadrosunda bulunmayacak.


GALATASARAY-FENERBAHÇE

STAT: Türk Telekom Arena

SAAT: 19.00


YAYIN: Lig TV

HAKEM: Fırat Aydınus


GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Engin, Melo, Selçuk, Riera, Elmander, Necati

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim


FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Yobo, Bekir, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian, Selçuk, Caner, Alex, Sow

TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman


12 yıl önce
default-profile-img