|

Tuvalet kavgası

Twitter hesaplarından restleşmeler peş peşe geldi. Tecrübeli eldiven, Bienvenu için 'Üzerine para verseler almam' diyen Başkan Türkmen'e de sert tepki gösterdi

00:00 - 6/01/2012 Cuma
Güncelleme: 00:33 - 6/01/2012 Cuma
Yeni Şafak
Tuvalet kavgası
Tuvalet kavgası

Sporda alışık olmadığımız bir tartışma konusu gündeme damga vurdu. Başlığı da 'Tuvalet'. 'Bu pozisyon penaltı değil, gol hocam, bu kart kırmızı olmamalıydı' gibi alıştığımız klasikler yerini başka mecralara bıraktı, dünkü tepkilerde. Orduspor-Fener maçından sonra düzenlenen basın toplantısında kaleci Volkan, "Hava alanında hoca (Cuper) karşılamakla olmuyor. Biraz tesisleşmek lazım. Soyunma odasında bir tane tuvalet var. Bunları söylemek de çok ayıp ama tesisleşmeye de önem vermek gerekir" açıklamasıyla fitili ateşledi. Orduspor Sportif Direktörü Arhan Akün, "Volkan, her şeye burnunu sokmasın" diyerek cevabı yetiştirdi.

Bunun üzerine Volkan, dün de durmadı. Sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından; Arhan Akün ile katıldığı bir programda Bienvenu için “Fenerbahçe üstüne para verirse alabiliriz" diyen Başkan Nedim Türkmen'e sert tepki gösterdi.

İlk olarak Akün'ü hedef aldı. "Maçtan sonra Ordusporlu hiçbir yöneticiyle ilgili bir açıklama yapmadım. 30 kişinin bulunduğu soyunma odasında 1 tane tuvalet bulunmasını eleştirmek profesyonel bir futbolcu olarak benim vazifemdir" dedi.

Hemen ardından da Nedim Türkmen'i kastederek, "Fenerbahçeli bir futbolcu hakkında 'Üzerine para verirlerse alırım' gibi aşağılayıcı bir söylemde bulunmak kimsenin üzerine vazife değildir" diye yazdı.


Alex Gaziantepspor maçında sahada

Sakatlığı nedeniyle F.Bahçe'nin Orduspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada forma giymeyen kaptan Alex'in Pazartesi Günü Kadıköy'de Gaziantepspor ile yapılacak maçta takımdaki yerini alacağı bildirildi. Belindeki sakatlığı geçen ancak kondisyon eksiği nedeniyle Orduspor maçında takımını yalnız bırakan Brezilyalı yıldız, internetteki twitter hesabından yaptığı açıklamada "Belimdeki ağrılarım tamamen geçti. Şu anda iyi durumdayım. Sadece idman eksiğim var. Gaziantepspor karşılaşmasında sahada olacağım” ifadelerini kullandı. Orduspor maçında Alex'in yokluğunda Özer Hurmacı forma giymiş ve beklenileni veremediği için teknik direktör Aykut Kocaman ikinrci yarıda oyundan alınmıştı.


12 yıl önce