|

Tuzlaspor şampiyonluk kupasına kavuştu

Mücadele ettikleri 3. Lig’in bitmesine son bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Tuzlasporlular, kendi evlerinde kaldırdıkları şampiyonluk kupasının ardından, gün boyu zafer turu atıp Yusuf Güney konserinde gönüllerince eğlendi.

Yeni Şafak
09:41 - 4/05/2015 Pazartesi
Güncelleme: 06:46 - 4/05/2015 Pazartesi
IHA

Spor Toto 3. Lig 1'inci grupta mücadele eden Tuzlaspor Futbol Takımı, ligin bitmesine bir hafta hala şampiyonluğunu ilan etti. Kendi evlerinde oynadığı Tire 1922 takımına 3-2 yenilmiş olmasına rağmen şampiyonluğu garantileyen Tuzlasporlular, 2. Lig'e çıkma coşkusunu doyasıya yaşadı. Maçın bitiş düdüğünün ardından hazırlanan kupa töreninde Tuzlasporlu futbolcular, Türkiye Futbol Federasyonu 1'inci Başkan Vekili Servet Yardımcı'nın elinden kupasını aldı.



"Birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergiledik"

Tuzlaspor'un onursal başkanı olan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 4 yılda 3'üncü kez şampiyon olduklarını belirterek, “Ben bütün spor kulübü yöneticilerimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Tuzlaspor sevdalısı olan taraftarımıza ve bütün Tuzla halkına bu şampiyonluğu armağan ediyoruz. İnşallah bundan sonraki dönemde iyi bir performans ile beraber biz önümüzdeki günlerde yeni bir lige merhaba demek için gayretlerimizi sürdüreceğiz. Tuzla 'da birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergiledik. Bunu inşallah bütün Türkiye'deki her takıma ve yöneticiye örnek teşkil edecek bir şampiyonluk hikayemiz oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diyerek hedeflerinin 2 ligde de şampiyonluk olduğunu dile getirdi.



Başkan Yazıcı, “İnşallah önce PTT ligi ile beraber Süper Lig'de de oynamak istiyoruz. 'İstanbul Tuzla'dan başlar' sloganımız var bundan sonra biz Süper Lig'inde Tuzla'dan başlayacağına inanıyoruz inşallah” dedi.



Şampiyonluk coşkusu sokaklara taştı

Tuzlaspor sahasında gerçekleştirilen kupa töreninin ardından takım otobüsüne binen futbolcular, Tuzla Sahili'nde zafer turu attı. Takımlarının mutluluğuna ortak olan Tuzlalılar ise Tuzla sahili tören alanında organize edilen şampiyonluk gecesinde kupalarını bir kez daha kaldırıp, Yusuf Güney konseriyle şampiyonluğu kutladı. Havai fişek gösterilerinin de gerçekleştirildiği gecede sahne alan ünlü sanatçı Güney de şarkılarını Tuzlasporlular için söyledi.

#tuzlaspor
#şampiyonluk
#kupa
9 yıl önce