|

Ünlü kaleci evinin kirasını ödeyemeyecek durumda

Ekonomik olarak zor günler geçiren Bulgaristan'ın köklü kulüplerinden CSKA Sofya'da yaşanan ilginç bir olay ortaya çıktı. Letonyalı file bekçisi Maksims Uvarenko'nun Sofia'daki evinin kirasını 3 aydır ailesi ödüyor...

Yeni Şafak
19:32 - 1/04/2015 الأربعاء
Güncelleme: 16:46 - 1/04/2015 الأربعاء
Diğer

Ocak ayında CSKA Sofya'ya transfer olan kaleci, yerel basına yaptığı açıklamada yaşadığı sıkıntılı günleri anlatırken, ''CSKA'daki en büyük problem parasızlık. Üç aydır kulüpteyim ancak henüz bir ödeme almadım. Eşim ve ben bir çocuk bekliyoruz ancak para olmadan burada kalmayı göze alamayız. Sofya'daki dairemin kirasını ödeyebilmek için ailemden para almak zorunda kaldım'' ifadelerini kullandı.



Maksims Uvarenko CSKA Sofya'da yaşadığı zor günlerde en büyük destekçilerinin taraftar olduğunu söylerken, ''CSKA taraftarları benzersiz. Bana yaptıkları destekten dolayı çok etkilendim. Her maç bana büyük destek gösterdiler'' dedi.



31 kere Bulgaristan şampiyonu olan CSKA Sofya, ülkenin en popüler iki takımından biri olsa da özellikle son yıllarda ekonomik anlamda büyük zorluklar yaşıyor.



(Sporx)



#bulgaristan
#cska sofya
#kaleci
#kira
٪d سنوات قبل