|

Uşak Sportif ligin 'Bey'i olacak

Türkiye Basketbol Ligi'nde iki sezondur ana sponsoru olmadan ayakta kalmaya çalışan Uşak Sportif ile Muratbey Gıda'nın geçen hafta yaptığı sponsorluk anlaşmasının detayları açıklandı. Anlaşmaya göre Muratbey, Uşak temsilcisine sezon sonuna kadar isim sponsorluğu karşılığında 500 bin TL'lik destek verecek.

Yeni Şafak
23:27 - 26/01/2015 Pazartesi
Güncelleme: 21:29 - 26/01/2015 Pazartesi
DHA

Kulüp ile firma arasındaki sözleşme töreni Uşak Valiliği'nde düzenlendi. Törene Vali Seddar Yavuz, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Muratbey Gıda Genel Müdürü Hakan Akkoyun, Uşak Sportif Başkanı Arif Akçakaya ve kulüp yöneticileri katıldı.


Vali Yavuz, atılan imzalarla kentin en iyi markalarının bir araya geldiğini söyledi. Başkan Arif Akçakaya, "İki yıldır sponsorumuz olmadan başarılara imza atıyoruz. Başarımız gözden kaçmadı ve Uşak Organize Sanayi Bölgesi'nden çıkan dünya markası Muratbey, kulübümüze sahip çıkarak sponsor oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


Hakan Akkoyun ise, "Uşak Sportif'in başarısı Uşak'ın başarısıdır. Dileriz ki bizim sponsorluğumuzda daha büyük başarılara imza atarlar. Muratbey olarak gelecek sezonki sponsorluk konusuna daha sona karar vereceğiz" dedi

#Basketbol Ligi
#Muratbey
#Sponsor
#Uşak Sportif
9 yıl önce