|

Veysi Kaynak: Galatasaray'a yazık ederler

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Hakan Şükür'ün Galatasaray Kulübü'nden ihraç edilmemesine tepki gösterdi. Kaynak, "Hakan Şükür'e sahip çıkmak, kulübe zarar verir. Asırlık kulübümüze yazık ederler" dedi.

Yeni Şafak
10:28 - 26/03/2017 Pazar
Güncelleme: 11:18 - 26/03/2017 Pazar
AA
Galatasaray Kulübü'nün mali kongresinde FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihracı oy çokluğu ile reddedildi.
Galatasaray Kulübü'nün mali kongresinde FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihracı oy çokluğu ile reddedildi.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'yla (FETÖ/PDY) olan ilişkileri nedeniyle disipline sevk edilen isimlerden Hakan Şükür'ün Galatasaray Kulübü'nden ihraç edilmemesiyle ilgili şöyle konuştu;



  • "Galatasaray'ın tartışılacak bir karara imza atması asla kabullenilemez. Orada üyelikten ihraç edilmesine karar verilenler var. Onların FETÖ ile olan bağlantısı Hakan Şükür kadar asla değil. Hakan Şükür, o camianın, o hareketin sembol isimlerinden biri olmuştur. Eğer Hakan Şükür'ün ihracını uygun görmemişlerse diğerlerine yazık etmişler. Galatasaray, milletimizin her kesimini, her siyasi rengi derinden yaralayan ve hala travmasını atlatmaya çalıştığımız 15 Temmuz'dan sonra bu isimlere sahip çıkıyorsa Galatasaray'a yazık ederler, asırlık kulübümüze yazık ederler."



#Veysi Kaynak
#Galatasaray
7 yıl önce