|

Volkan Şen taraftarlarla tartıştı

Bursasporlu futbolcu Volkan Şen, ilk yarının bitimi sonrası sarı-kırmızılı bazı taraftarlarla tartışma yaşadı.

Yeni Şafak
22:59 - 1/02/2015 Pazar
Güncelleme: 21:03 - 1/02/2015 Pazar
AA
İlk yarının bitiş düdüğünün ardından oyuncular soyunma odasının yolunu tutarken, tünele girmek yerine tribüne yönelen Volkan, burada bazı taraftarlarla ağız dalaşı yaşadı. 

Volkan'ın görevliler tarafından soyunma odasına götürülmesinin ardından tribüne giren güvenlik güçleri, tartışmaya karışan taraftarları bulmaya çalıştı. 

Bursaspor'da 3 cezalı

Yeşil-beyazlı ekipte Volkan Şen kırmızı kart, Cedric Bakambu ve Renato Civelli ise sarı kart görerek cezalı duruma düştü.

Volkan'ı Hamzaoğlu teselli etti

Karşılaşmanın 51. dakikasında ilk sarı kartını gören Volkan Şen, 81. dakikada penaltıya neden olduğu pozisyonda ikinci sarı kartını aldı ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Gördüğü kırmızı karttan sonra oldukça üzülen Volkan'ı, Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, çıkış tüneline gelerek teselli etti. Volkan, maçın kalan dakikalarını çıkış tünelinin önünden takip etti. 

Yeşil-beyazlı ekipte, 63. dakikada Bakambu ve 80. dakikada Civelli, hakem Fırat Aydınus'tan sarı kart gördü.

Bakambu ile Civelli, bu sezonki 4. sarı kartlarını alarak cezalı duruma düşüp Volkan'la birlikte takımlarının 19. haftada Gençlerbirliği ile yapacağı müsabakada oynama şansını kaçırdı.

#Volkan Şen
#Galatasaray
#Cedric Bakambu
#Hamza Hamzaoğlu
#Bursaspor
9 yıl önce