|

Werder Bremen'e Türk sponsor

Türk Hava Yolları'nın Barcelona, Borussia Dortmund başta olmak üzere futbol kulüplerine sponsor olmasının ardından Onur Air de Almanya Bundesliga Ligi'nin güçlü takımlarından Werder Bremen'e 11 maçlık ulaşım sponsoru oldu.

Yeni Şafak
21:52 - 4/05/2015 lundi
Güncelleme: 18:54 - 4/05/2015 lundi
DHA

Sezona kötü bir başlangıç yapan ve teknik direktörlük değişikliğiyle yeni bir ivme kazanan Werder Bremen, ulaşım sponsorluğu için Onur Air'le görüşmeler yaptı. Yapılan anlaşma gereği kalan 11 maçı kapsayacak şekilde Onur Air'in ulaşım sponsoru olması konusunda anlaştı.



Onur Air Havayolları Bundesliga'nın devre arasında Werder Bremen'i kamp için Antalya'ya da taşıdı. Yapılan sponsorluk anlaşmasıyla ilgili olarak Werder Bremen'in Eintracht Frankfurt ile oynayacağı maç öncesi statta yapılan törende Werder Bremen Genel Müdürü Klaus Filbry, Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun'a Werder Bremen forması hediye etti.



'Onur Air bize yaradı'

Werder Bremen Genel Müdürü Klaus Filbry, "Onur Air ile işbirliğimiz başladığından beri takımın performansı yükseldi. Beraber çok başarılı bir kamp dönemi geçirdik. Umarım gelecek sezon için de mukaveleyi uzatırız" diye konuştu.

#werder bremen
#sponsor
#onur air
#bundesliga
il y a 9 ans