|

Yanal geri adım atmıyor

Teknik direktör Ersun Yanal, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun baskısına rağmen disiplinsiz davranışlarda bulunan Gineli futbolcunun affedilmesi talebini kabul etmedi. Yönetim ise bu oyuncuyla ilgili son kararını sezon sonunda verecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/03/2015 Cuma
Güncelleme: 01:20 - 27/03/2015 Cuma
Yeni Şafak

Trabzonspor'da disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılan Kevin Constant'ın takımdaki geleceği belirsiz. Teknik direktör


Ersun Yanal, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşme sonunda da geri adım atmadı. Gineli oyuncunun kadroda bulunmasını istemeyen deneyimli teknik adam, Constant konusunda oluşturulan kamuoyu baskısına da kulak asmıyor. Bu konudaki düşüncelerini başta başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu ile yaptığı görüşmelerde ileten Yanal, kadro dışı bırakılan Constant konusunun daha fazla tartışılmasını istemiyor. Yanal'ın, Gineli oyuncu konusunda net bir tavır ortaya koymasının ardından şimdilik bu tartışmalardan uzak durmaya çalışan yönetim, yıldız oyuncu için kararını ise sezon sonu verecek. Constant ise teknik ekibin verdiği idman programı doğrultusunda takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürürken, deneyimli teknik adam ise yıldız oyuncunun hal ve davranışlarını yakından takip ediyor. Sezon sonunda oluşacak olan tablo doğrultusunda oyuncunun Trabzonspor'daki geleceği de netleşmiş olacak. 14 lig maçında sadece 1 gol atabilen oyuncu takıma fazla katkı sağlayamadı.


#Trabzonspor
#Ersun Yanal
#Constant
9 yıl önce