|

Yanal: Ligi forse edemedik

TrabzonsporTeknik Direktörü Ersun Yanal, yeni sezon için planlama sürecine girdiklerini belirterek,"Kazansak sıralamadaki yerimizi bir üst basamağa taşıyabilirdik" dedi. Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise "İyi bir oyunla sezonu bitirdiğimizi düşünüyorum" dedi.

Yeni Şafak
22:47 - 30/05/2015 Cumartesi
Güncelleme: 19:49 - 30/05/2015 Cumartesi
DHA

1-1 sona eren karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulunan Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, ligin son maçı olmasına rağmen iyi bir oyun olduğunu belirterek, "Seyir zevki olan iki takımın da pozisyonları vardı. Adaletli bir skor oldu. Sonuçta iyi bir oyunla sezonu bitirdiğimizi düşünüyorum. Bizim için önemli olan yeni sezon. İyi bir takım oluşturmak ve ligi iyi bir şekilde daha yukarılarda bitirmek istiyoruz." dedi.



'Önümüzdeki sezon Sivas'tayım'

Yeni sezon için çalışma yaptıklarını belirten Yalçın, "Oynamak istediğimiz oyuna uygun oyuncuları getirmek istiyoruz. Bu kolay değil. Rakamlar çok yüksek. Biz de bütçeyi aşamayız. En çok işimize yarayacak oyuncuları bitirmek istiyoruz. Mukavelesi biten 10-12 oyuncu grubu takımdan ayrılacak. Onların yerine yeni oyuncular alarak daha iyi ve güçlü bir Sivasspor için yönetimle birlikte gerekli çalışmaları yapacağız. Kendime benzeyen bir oyuncu aramıyorum. Biz Sivasspor'a faydalı olacak, bizim sistemimize uyacak oyuncular arıyoruz. Onu da en kısa sürede takımımıza katacağız" dedi. Beşiktaş Teknik Direktörü Biliç'in başarısı ve Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında ismi geçtiği sorusu üzerine, "Başka bir takımın teknik direktörünü yargılama veya eleştirme gibi bir şey yapamam. Ben Sivasspor ile yeni bir anlaşma imzaladım. Önümüzdeki sezon Sivas'ta olacağım" dedi.



Yanal: Ligi forse edemedik

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise, 34 haftanın bu maçla sonuçlandığını belirterek, "Bugün bir avantaj daha vardı kazansak, sıralamadaki yerimizi bir üst basamağa taşıyabilirdik. Aldığımız neticede, bizimle birlikte olan 19 oyuncunun takıma katkısını çok net değerlendirdik ve önümüzdeki sezon için düşüncelerimizi yönetimle paylaşacağız. Önümüzdeki sezon Trabzonspor'un neler yapacağını, kullanması gereken ayakları nasıl kullanacağını tartışacağız. Bu kadroyla ligi forse edemedik. Bunu düşünüp, planlamayı nasıl yapacağımızı ortaya koyacağız. Yeni sezon planlaması için gerekli çalışma bugün itibariyle başlatıyoruz." dedi. Yeni sezonda 7-8 yeni oyuncuyu takıma dahil edeceklerini belirten Yanal, "Portföymüzde, tespit ettiğimiz 25 civarı oyuncu var. Yaklaşık 30 oyuncu içerisinden 7-8 oyuncu transfer edeceğiz." dedi. Yanal bir soru üzerine Sivassporlu Aatıf'ın ise gündemlerinde olmadığını vurguladı.


#Sivasspor
#Trabzonspor
#Ersun Yanal
#Sergen Yalçın
9 yıl önce