|

Yaşadığım en üzücü geceydi

Brezilyalı yıldız “Ödemelerde zorluk çıktı mı Abdurrahim Bey oradaydı! Taraftarlarla sorun oldu mu, Ali Dürüst ile birlikte oradaydı. Ama kutlamalarda yoktular. Onlar bu hayata Galatasaray’sız devam ederler ama Galatsaray’a çok yardımları var” diyerek Başkan Dursun Özbek’e sitem etti.

Yeni Şafak
04:00 - 2/06/2015 Salı
Güncelleme: 03:27 - 2/06/2015 Salı
Yeni Şafak

Galatasaray ile 20. şampiyonluk sevincini yaşayan, tarihe geçen şampiyonluğun mimarlarından olan Felipe Melo, NTV Spor'a verdiği röportajda; şampiyonluk kupasının kaldırmasından sadece 1 gün sonra ilginç açıklamalarda bulundu. G.Saray'ın yeni başkanı Dursun Özbek'e dolaylı yoldan sitem eden Brezilyalı yıldız, “Burada çok üzüldüğüm zamanlar olmadı. Ama dün çok üzüldüm; yaşadığım en üzücü geceydi diyebilirim. Çünkü Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst yanımızda yoktu kupa töreninde. Bizden başarı anlamında çok daha fazla şey yaşadılar. Keşke onlar da isimleri okunarak sahaya davet edilmeliydi. Burada kim suçlu bilmiyorum ama bu olmamalıydı. Ben buraya geldiğimde yine o insanlar vardı. İkisinin de bence Galatasaray'a ihtiyacı yok. Onlar bu hayata Galatasaray'sız da devam eder ancak Galatasaray'a çok yardımları var. Ödemelerde zorluk çıktı mı, Abdurrahim bey oradaydı, taraftarlar sorun oldu mu, onlar oradaydı. Onlar dün kesinlikle sahada olmalılardı” ifadelerini kullandı.



GELECEĞİMİ DÜŞÜNMEK ZORUNDAYIM


Melo'nun açıklamalarında en çok merak edilen diğer konu ise İnter'e transfer olma ihtimaliydi. İnter'den kendisine resmi bir teklif gelmediğini kaydeden Melo, “Bu haberler bana menajerim aracılığıyla geliyor ancak bunlar iddia. Bana İnter'den teklif yok. Galatasaray ile sözleşmem devam ediyor ancak ben de geleceğimi düşünmek zorundayım” dedi.


Twitter'da Galatasaraylı futbolcuları takibi bırakmasıyla ilgili soruyu da yanıtlayan Melo, “Bu benim özel hayatım kimseyi ilgilendirmez. Benim odaklandığım Galatasaray. Kimse kupa finalinin kolay olacağını sanmasın. O maç da çok zor olacak" şeklinde konuştu.



HAMZAOĞLU BİZE ÇOK ŞEY KATTI


Melo, sözlerini şöyle sürdürdü: “Prandelli ve Hamza Hamzaoğlu'nu hiçbir zaman karşılaştırmam. Bu hiç sevmediğim bir şey. Prandelli belki daha tecrübeli, o da iyi işler çıkardı. Ama geçmiş, geçmişte kaldı. Hamza Hamzaoğlu da çok iyi bir teknik adam... Bize çok şey kattı. Bu şampiyonlukta büyük payı var"


“Sert oyun tarzım olduğu ve buna rağmen kırmızı kart görmediğimi söyleyen insanlar var. Bunlarla ilgilenmiyorum. Bu insanlar Galatasaray'ın başarısın istemeyen insanlar. Benim oyun yapım her zaman, tüm oynadığım kulüplerde destek ve takdir görmüştür."



#Galatasaray
#melo
#Prandelli
#Hamza Hamzaoğlu
9 yıl önce