|

Yeni üyelere beratları Başkan Yarsuvat verdi

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da düzenlenen özel bir törenle, 2014 yılı içerisinde Galatasaray'a üye olan 258 yeni üyeye beratları törenle verildi.

Yeni Şafak
13:09 - 24/01/2015 Cumartesi
Güncelleme: 11:10 - 24/01/2015 Cumartesi
DHA

TT Arena'da ki Çok Amaçlı Salon'da düzenlenen törene Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Ebru Köksal, Yönetim Kurulu üyeleri Cem Kınay, İsmail Sarıkaya, Ali Yüce ve Selim Arda Üçer katıldı.


Tören Galatasaray Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder'in konuşmasıyla başladı. Ardından kürsüye gelen Başkan Duygun Yarsuvat yeni üyelere hitap etti. Yarsuvat, konuşmasında "Galatasaray'da herkes görüşünü Galatasaraylı ortamlarda açıklar, açıklamak zorundadır. Çünkü fikri hür vicdanı hür bir kulübe geldiniz. Galatasaray'ın farkı kendine has ilkeleri bulunan bir topluluk olmasından kaynaklanmaktadır. Bu kurallar yazılı değildir, yaşayarak öğrenilir. Sizlere şevkle hoşgeldiniz diyorum." dedi.

Ardından kürsüye Divan Başkanı İrfan Aktar geldi. İrfan Aktar, 258 yeni üyenin katılımıyla Galatasaray'ın daha da zenginleştiğini söyleyerek "Üyelerimiz Cumhuriyet değerlerine bağlı, laik ve demokrat insanlardır. Aynı zamanda 534 yıl öncesinden süzülerek gelen kendi değerleri vardır. Sizler bu değerleri tanıyacak, hissedecek ve yaşayacaksınız" dedi.

Daha sonra beratların verilmesi töreni başladı. Yeni üyelerin beratları Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Divan Başkanı İrfan Aktar, Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder, Disiplin Kurulu Başkanı Celal Emon, Divan Başkan Yardmcısı Ahmet Yolalan, Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Sarıkaya, Cem Kınay, Ebru Köksal, Ali Yüce, Selim Arda Üçer tarafından verildi.
#Duygun Yarsuvat
#galatasaray
#Ebru Köksal
9 yıl önce