|

Yıldırım: Galatasaray gibi yapmayın!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım futbolcularından Bursa’da galibiyet istedi. Başkan, "Galatasaray'ın yenilgisi sürprizdi. Sizden Bursa'da mutlak galibiyet bekliyorum. Ben cezama rağmen sizi yalnız bırakmamak için geliyorum. Siz de gerekeni yapın" dedi.

Yeni Şafak
10:45 - 24/11/2014 Pazartesi
Güncelleme: 08:51 - 24/11/2014 Pazartesi
Diğer

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Gençlerbirliği maçında hakem odası bastığı için aldığı 60, geçen haftaki basın toplantısında da TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i eleştiren sözleri nedeniyle aldığı 45 gün hak mahrumiyeti cezasına rağmen Bursaspor maçı öncesi takımı yalnız bırakmadı. 


Takımla Bursa'ya giden Yıldırım, yolculuk öncesi Samandıra'da futbolcularla bire bir sohbetler etti. Başkan, Galatasaray'ın Trabzon yenilgisini sürpiz olarak değerlendirip, "Bursa maçı çok önemli. Bu maçı mutlaka kazanmalısınız. Kötü bir sürpriz olmasın, Ben cezalı olmama rağmen sizi yalnız bırakmıyorum. Siz de gerekeni yapın" isteğinde bulundu. İsmail Kartal ise Galatasaray'ın yenilgisi sonrası takımı konsantrasyon kaybı yaşanmaması konusunda uyardı. Kartal, "Puan farkıyla lider olma şansını iyi kullanmalıyız" diye konuştu.


Biletler tükendi

Bursaspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak müsabakaya yeşil-beyazlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Düne kadar 19 bin bilet satıldığı öğrenildi. Bugün maç biletlerinin bitmesi ve Bursa Atatürk Stadı'nın bu sezon ilk kez tamamen dolması bekleniyor.


Fenerbahçe, 2009-2010 sezonun 2. yarısında Kadıköy'de 3-2 yenildiği maçın ardından Bursa ile ligde yaptığı son 8 karşılaşmayı kaybetmedi. Son 8 maçtan 5'ini kazandı, 3'ü berabere bitti.

#FENERBAHÇE
#AZİZ YILDIRIM
#GALATASARAY
#BURSASPOR
#İSMAİL KARTAL
9 yıl önce