|

Yıldırım'dan eski hocasına: Yalan söylüyor!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bugün basının büyük bölümünde yer alan Arthur Zico röportajlarıyla ilgili açıklama yaptı ve Zico'yu yalan söylemekle suçladı.

Yeni Şafak
17:55 - 1/06/2015 Pazartesi
Güncelleme: 14:57 - 1/06/2015 Pazartesi
Diğer

Resmi sitede yer alan açıklama şu şekilde;



"4 Mart 2008 tarihinde deplasmanda oynadığımız Sevilla karşılaşmasının devre arasında soyunma odasına inip teknik direktöre bazı talimatlar verdiğim şeklinde yer alan iddialar yalandır.



Sevilla maçının öncesinde protokol tribününde UEFA Başkanı Michel Platini, dönemin UEFA Genel Sekreter yardımcısı Gianni Infantino ve dönemin Sevilla Kulübü Başkanı Jose Maria del Nido Benavente ile futbolun genel sorunlarını içeren bir görüşme yaptık. Bu toplantıda yöneticimiz Mahmut Uslu ve eski dış ilişkilerden sorumlu asbaşkanımız Neşet Yalçın da hazır bulundu. Maçın devre arasında da yine aynı kişilerin bulunduğu ortamda, protokol tribünündeydik ve sohbet ettik.



Dolayısıyla ne maç öncesinde ne de devre arasında soyunma odasına inip talimat vermem söz konusu değildir. Soyunma odasına sadece maçın bitiş düdüğünden sonra Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen takımımızın sevincini paylaşmak için tüm yönetici arkadaşlarımla birlikte indik.



Bu durumda yukarıda ismi yazılı gazetelerde çıkan haberlerle ilgili iki ihtimal vardır; ya bahsi geçen organizasyonda Zico'ya tercümanlık yapan kişiler hatalı çeviri yapmıştır, ya da Zico yalan söylemektedir.



Kamuoyunun bilgisine sunarım."


#Aziz Yıldırım
#Zico
#Fenerbahçe
9 yıl önce