|

Yıldırım'dan soru bombardımanı

PFDK'nın hak mahrumiyeti cezasına itiraz olarak Tahkim'e yazı gönderen Fenerbahçe Başkanı'nın itirazı reddedildi. Aziz Yıldırım'ın dilekçesinde ilginç sorular da mevcuttu

Yeni Şafak
04:00 - 28/11/2014 Cuma
Güncelleme: 01:28 - 28/11/2014 Cuma
Diğer
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 60 günlük hak mahrumiyetine ek olarak 45 gün men cezası alan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, cezanın itirazı için Tahkim Kurulu'na bir yazı gönderirken, kulübün resmi sitesinden de yayınlanan yazıda Tahkim'e ilginç sorular yöneltildi. Yıldırım'ın bu savunmasına rağmen Tahkim Kurulu, 45 günlük hak mahrumiyeti cezasını onadı. Karar sonrası yayınlanan yazıda Aziz Yıldırım şu soruları yöneltti: 

- Sözlerimin bir kısmımı mı tamamı mı suç? Bir kısmı ise nereleri; bütünü suç ise neden alt sınırdan ceza aldım?

- Hakem odası bastığıma dair tanık ya da tespit var mı? Eğer yoksa talimat değişikliği niye yapıldı? Hakemle koridorda konuşmak hakem odası basmak mı? 

- Hakem konuşmak suçsa hakemlere de baskı kurmak suç değil mi?

- Şikede diğer kulüplerin açıklamaları sportmenliğe uygundur da "2010-11 kupa şampiyonu kim ve kupa nerede?" diye sormak mı aykırıdır?

- TFF'nin görevlerini hakemlere devredip bu genç insanları toplumun ve medyanın önüne atmasını eleştirmek suç mudur?

- Milli takımın şerefini kurtarmak İSKİ'nin görevi midir?

- Ekranlarda başka, kapı arkalarında başka konuşmak sportmenliğe uygun mudur?

Diego’nun yüzü gülmüyor

F.Bahçeli Diego'nun yüzü gülmüyor. Forma giymeye başladığı dönemde yeniden sakatlanan yıldız oyuncunun moralinin oldukça bozuk olduğu öğrenildi. Diego'yu teselli eden teknik direktör İsmail Kartal, “Lig uzun bir maraton. Sana çok ihtiyacımız olacak. Çalışmalarını ve tedavini aksatma ve bir an önce aramıza katıl” dedi. Takıma katkı veremediği için çok üzgün olduğunu belirten Brezilyalı futbolcunun da “Yedek kulübesinde beklemek çok zordu. Forma giymeye başladığım dönemde yaşadığım bu sakatlık canımı acıtıyor” dediği belirtildi.


Gökhan oynuyor, Topal belirsiz

F.Bahçe’de sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül ve Mehmet Topal’a yoğun bir tedavi programı uygulanıyor. Kasığında problem bulunan Gökhan'ın Eskişehir maçında forma giyeceği bildirilirken, Mehmet Topal'ın ise son durumu yarın yapılacak son kontrollerden sonra kesinlik kazanacak. 


Küçük Fikret toprağa verildi

Vefat eden Fenerbahçe ve Türk futbolunun unutulmaz ismi 'Küçük Fikret' lakaplı Fikret Kırcan'ın cenazesi dün İstanbul'da toprağa verildi. Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'ndeki törenin ardından Şakirin Camisi'ne getirilen merhumun naaşı, öğleyin kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedildi. 

#Aziz Yıldırım
#men cezası
#F.Bahçe
9 yıl önce