|

Yıldız'dan Gürsu Belediyespor'a moral

Bursa Süper Amatör B Grubu'ndan şampiyon olarak Bal ligi play-off grubuna yükselen Gürsu Belediyespor'u kamp yaptığı otelde ziyaret eden Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, takıma moral verdi.

Yeni Şafak
09:03 - 29/03/2015 الأحد
Güncelleme: 11:07 - 29/03/2015 الأحد
IHA

Takımın kamp yaptığı otelde kahvaltı sonrası yapılan basın açıklamasında konuşan Gürsu Belediyespor Kulübü Başkanı Fuat Ermiş, “İki sınıf insan vardır. Birinci sınıftakiler hayal kurarlar. Ama o hayali suya yazarlar. İkinci sınıf insanlar da hayal kurarlar. O hayali hem zihinlerine kazırlar hem de kalplerine. Biz yönetim olarak göreve geldiğimizde, Bölgesel Amatör Lig'i (BAL) hayal ettik. Hayalimizi kalbimize de zihnimize de kazıdık. Biz, maçlarımızın tamamını trübünden izledik. Asla ben demedik. Biz ekip olarak bu başarıya inandık. Bugün İznikspor ile yapacağımız maçı da alacağımıza inanıyoruz" dedi.



Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın Gürsu Belediyespor'u çok iyi sahiplendiğini belirten Ermiş, “Başkanımız hafta sonu olmasına rağmen, sabahı erken saatlerinde bizi yalnız bırakmadı. Gece antremanlarımıza geldi. Maçlarımızı trübünden izledi. Bugüne kadar her konuda destek verdi. Artık tüm bu desteklerini Bal ligi ile taçlandırma zamanıdır” diye konuştu.



Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız ise, “Sporda Gürsu tarihinin en başarılı dönemini yaşıyoruz. Ben bir ağabeyiniz olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğim. Maddi konuları siz düşünmeyin. Biz varız. Bu sezon elde edilen başarıda sizlerin payınız olduğu gibi Kulüp Başkanımız Fuat Ermiş ve yönetiminin de önemli payı var. Kendilerini yürekten kutluyorum” diye kaydetti.



Toplantı sonunda Gürsu Belediyespor Kulübü Başkanı Fuat Ermiş, “İznikspor maçını kazanalım. Gürsu Belediye Başkanımıza hediye edelim. O yüzden atacağınız her gol başkanımız için” dedi.


#bursa süper amatör lig
#bölgesel amatör lig
#play-off
#gürsu belediyespor
#cüneyt yıldız
٪d سنوات قبل