|

Yusuf Şimşek neşter vuracak

PTT 1'inci Lig'de Denizlispor ve Giresunspor maçlarında 5 puan bırakarak play off hattındaki yerini kaybeden Karşıyaka'nın teknik direktörü Yusuf Şimşek, kadroda operasyona hazırlanıyor.

Yeni Şafak
14:39 - 17/12/2014 Çarşamba
Güncelleme: 13:44 - 17/12/2014 Çarşamba
DHA

Bu sezon pek çok maçta sahaya farklı 11'ler süren Yusuf Şimşek, "Pazar günü Albimo Alanyaspor karşısında kadromuzda radikal değişiklikler olacak. Herkes hazır olsun. Kim oynarsa oynasın kazanmaktan başka çaremiz yok" dedi.


Bu arada Giresunspor deplasmanında sakatlanan Juninho'nun devreyi kapattığı açıklanırken Servan'ın cezası sona erdi. Babası ağır hasta olan Mahir Shukurov, Azerbaycan'a gitti. Ancak Albimo Alanyaspor karşılaşmasına kadar döneceği bildirildi.


GÖZLER KILIÇ'TA

Karşıyaka camiası, yılan hikayesine dönen yeni stat konusunda gözünü Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a çevirdi. Yeşil kırmızılılar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, "Bakanlık Örnekköy'de stat arazisi olarak belirlediğimiz alanı belediyemize versin, biz de Çiğli'deki araziyi bakanlığa tahsis edelim" açıklamasının ardından Kılıç'ın vereceği cevabı beklemeye başladı. İnşaatına bir türlü başlanamayan Yalı Tesisleri'ndeki stat projesiyle ilgili yargıya taşınan süreç ise sürüyor

#Yusuf Şimşek
#Giresunspor
#karşıyaka
#Akif Çağatay Kılıç
9 yıl önce