|

Yusuf Şimşek’e ’Kabadayı’ Benzetmesi

Adana Demirspor Başkanı Selahattin Aydoğdu, Play-off yarı final rövanş maçından sonra Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek'in teknik direktör olduğunu unutup adeta bir 'kabadayı' gibi futbolcularına saldırdığını ifade etti.

Yeni Şafak
18:08 - 3/06/2015 Çarşamba
Güncelleme: 15:12 - 3/06/2015 Çarşamba
IHA

Aydoğdu Antalyaspor ile oynadıkları Play-off yarı final rövanş maçından sonra çıkan olaylarla ilgili yaptığı açıklamada, yaşanan olayları kesinlikle doğru bulmadıklarını belirtti.



Futbolda her sonucu yaşamanın mümkün olduğunu ifade eden Aydoğdu, "Biz de yeri geldi sevindik, yeri geldi üzüldük ama hiçbir maçtan sonra rakip takımın teknik direktörü futbolcularımıza tekme tokat saldırmadı. Üzülerek belirtmek istiyorum ki Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek maçın ardından hiç hoş olmayan davranışlarda bulunmuş, özellikle de 20 yaşındaki genç evladımız Tayfur Bingöl'e saldırarak ve yine 20-21 yaşında olan Beykan Şimşek ile Hakan Çinemre'ye hakaret ederek haddini aşmıştır. Bir kulüp başkanı olarak maç sonunda bu tip olaylar içerisinde başrol oynayan teknik direktör kim olursa olsun biz yine aynı şeyleri ifade ederiz. Ne yazık ki Yusuf Şimşek, maçın ardından teknik direktör olduğunu unutup adeta bir 'kabadayı' gibi futbolcularımıza saldırmıştır" dedi.



Yaşanan tüm bu olayların soyunma odasına giden tünelde ve kameraların önünde gerçekleştiğini vurgulayan Aydoğdu, şunları kaydetti: "Yusuf Şimşek'in aleni bir şekilde çocuklarımıza saldırdığı ortadadır, sanki tüm suçlu bizim çocuklarımızmış gibi Yusuf Şimşek tarafından lanse edilmesine ve TFF'nin bu hocayı disiplin kuruluna sevk etmemesini kabul etmiyoruz. Çocuklarımıza yapılan bu çirkin saldırıyı Adana Demirspor Başkanı olarak ve her şeyden önce bir insan olarak şiddetle kınıyor, futbolumuzda bir yenisinin daha yaşanmamasını ümit ediyorum."

#Adana Demirspor
#Adana Demirspor - Antalyaspor maçından sonra kavga
#Selahattin Aydoğdu
#Yusuf Şimşek
9 yıl önce