|

Zokora ilk kez Trabzonspor'a karşı oynayacak

Spor Toto Süper Lig''de mücadele veren Akhisar Belediyespor, ligin 8. haftasında Cumartesi günü saat 19.00''da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda konuk edeceği Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

İha
00:00 - 30/10/2014 Perşembe
Güncelleme: 17:28 - 30/10/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Zokora ilk kez Trabzonspor'a karşı oynayacak
Zokora ilk kez Trabzonspor'a karşı oynayacak

Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde akşam başlayan idmana sol kasığında yırtık olan Kenan Özer ve burnundaki çatlaktan dolayı Douglao idmana katılamadı. Kardemir Karabükspor maçında kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Ahmet Cebe'nin ise Ziraat Türkiye Kupası maçında cezasını doldurması nedeniyle Trabzonspor maçında forma giymesi bekleniyor.

Trabzonspor maçının önemine değinen tecrübeli oyuncu Didier Zokora ise 3 sezon formasını giydiği Trabzonspor''a karşı ilk kez forma giyecek. Tecrübeli oyuncu Zokora, Trabzonspor taraftarına mesaj göndererek her zaman kalbinde olacağına vurgu yaptı. 3 sezon formasını giydiği ve ilk kez bordo-mavili takıma karşı mücadele verecek olan tecrübeli oyuncu Zokora ''Çok önemli bir maç olduğunu söylemek gerekiyor, 3 sene çok güzel bir dönem geçirdim orada. Ama artık Akhisar Belediyespor oyuncusu ve futbolcuyusum. İlk defa da onlara karşı oynayacağım. Çok önemli futbolculara sahipler ve bizim için çok büyük ve önemli bir maç. Ben de sahada elimden gelenin en iyisini sahaya yansıtmak istiyorum, bence güzel bir maç olacak'' dedi.

TRABZON TARAFTARINA MESAJ

Trabzon taraftarına da bir çağrı yapan Zokora, ''Onlar ile aramda hiçbir sorun yok zaten, onlarla çok güzel bir 3 sene geçirdim, onlar da hep benim arkamdaydı. Trabzon taraftarını çok seviyorum, onlar daima kalbimde yer alacak'' dedi.

Çok büyük bir tempoya girdiklerini ifade eden tecrübeli oyuncu, ''Çok tempolu bir döneme girdik ama bu bizim performansımızı pek etkileyeceğini sanmıyorum. Çünkü biz iyi bir takımız, bu tempoya alışmamız gerekiyor. Trabzonspor da iyi bir takım tekrar söylemek istiyorum, saha elimden gelen her şeyin en iyisini vermeye çalışacağım'' sözlerini sarf etti.

Öte yandan Akhisar Belediyespor ile Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig''deki 5. karşılaşması olacak. Akhisar Belediyespor rakibine 3 kez üstünlük sağlarken 1 karşılaşmada da sahadan mağlup olarak ayrıldı. Akhisar cephesi bu 4 karşılaşmada 9 kez ağları havalandırırken, kalesinde ise 5 kez ağları havalandırdı.

9 yıl önce