|

Zorla kaleye geçti iki penaltı kurtardı

Bostanlıspor Futbol Takımı, mücadele ettiği İzmir 2. Amatör Lig'deki Bayraklı Onur Gençlikspor ile yaptığı ilk maçını deplasmanda 4-2 kazandı. Maça, kalecisi olmayan Bostanlıspor’un istemeye istemeye kaleye geçen genç oyuncusu Emrah’ın 2 penaltı kurtarması damga vurdu.

Yeni Şafak
11:57 - 27/01/2015 Salı
Güncelleme: 10:00 - 27/01/2015 Salı
IHA

Kalecilerinin lisanslarının yetişememesi nedeniyle genç oyuncusu Emrah’ın kaleye geçtiği ve iki penaltı kurtardığı maçta, skor 2-2'yken 10 kişi kalan Bostanlıspor, rakibinin üzerinde baskı kurarak peş peşe bulduğu gollerle maçı 4-2 kazandı.


Bayraklı Belediyesi Şehit Ümit Boz Futbol Sahası'nda oynanan karşılaşmada Bostanlıspor’un gollerini Ali (2), Berat ve Atakan kaydetti. Maçta ayak bileği kırılan Bostanlısporlu Soner de hastaneye kaldırıldı.


Bostanlıspor Futbol Şube Sorumlusu Tayfun Sezer, ligin ilk maçını kazanmaktan mutlu olduklarını ifade ederek, "Futbolcularımı 10 kişi kaldıktan sonra attıkları 2 golle maçı kazanmaları ve özellikle de 2 penaltı kurtaran Emrah’ı kutlarım. Bu arada ayağı kırılan Soner'e de geçmiş olsun dileklerimizi bir kez daha iletiyoruz" dedi.


Sezer, maça genç oyuncuları Emrah’ın damga vurduğunu belirterek, "Büyük bir şansızlık sonucu kalecilerimizin lisansı maça yetişmedi. Kalecimiz yeni transferdi. İlişiksiz belgesindeki imzaların uymadığı, diğerinin de yanlış yere imza atıldığı gerekçesiyle lisansı çıkmayınca son dakikada antrenörümüz Atıl Bitikoğlu büyük bir riske girerek yedek olan genç oyuncumuz Emrah’ı kaleye geçirdi. Emrah istemeye istemeye oynadı ama 2 penaltı kurtararak hem maçı kazandırdı hem de kahraman oldu" diye konuştu.

#İzmir
#Amatör Futbol
#Bostanlıspor
9 yıl önce