|

Autodesk Türkiye'de görev değişimi

Tolunay Tomruk 1 Eylül 2007 tarihi itibariyle Autodesk Türkiye Genel Müdürlüğü görevini Tarkan Selahiye'den devraldı.

Melih Bayram Dede
00:00 - 11/10/2007 Perşembe
Güncelleme: 13:56 - 11/10/2007 Perşembe
Yeni Şafak
Autodesk Türkiye'de görev değişimi
Autodesk Türkiye'de görev değişimi

1 Ağustos 2004 yılından bu yana Autodesk Türkiye Genel Müdürlüğü görevini sürdüren Tarkan Selahiye'nin Autodesk Avrupa Bölgesi Telif Hakları ve İş Geliştirme Müdürlüğü görevine atanmasının ardından, bayrağı Tolunay Tomruk devraldı.

Tolunay Tomruk, Bilkent Üniversitesi, Bilgisayar Teknolojileri'nden mezun olduktan sonra Bilgi Üniversitesi'nde İşletme Yüksek Lisansı yaptı.

Microsoft Türkiye'de, Ürün Müdürlüğü, Telif Hakları Müdürlüğü, KOBI Pazarlama Müdürlüğü görevlerini üstlenen ve BSA Türkiye'nin Genel Koordinatörlüğünü yürüten Tolunay Tomruk, 1 Eylül 2007 tarihinden itibaren yeni kurulan Autodesk Türkiye'nin Genel Müdürlüğü'nü devraldı.

15 Yıldır Bilişim sektöründe çalışan Tolunay Tomruk, "Mühendislik yazılımlarının, üretim ve tasarım alanlarında daha fazla teknoloji kullanımını sağlayarak, verim artışı getireceğini, bunun da Türkiye'deki firmaların Dünya çapında rekabetçi olabilmelerine katkı sağlayacağına inanıyorum. Dünya'da alanında lider olan Autodesk'in, Türkiye'deki önemli bir ihtiyaca karşılık vereceğini düşündüğüm için de çok heyecanlıyım" açıklamasını yaptı.

17 yıl önce