|

Avea dünyanın en etkin 5 operatöründen biri

00:00 - 20/06/2011 Pazartesi
Güncelleme: 13:04 - 20/06/2011 Pazartesi
Yeni Şafak
Avea dünyanın en etkin 5 operatöründen biri
Avea dünyanın en etkin 5 operatöründen biri

Facebook istatistikleri konusunda dünyanın en önemli şirketlerinden Socialbakers; dünyada telekomünikasyon sektörünü analiz ettiği raporu yayımladı. Socialbakers'ın çıkardığı global Facebook istatistiklerine göre Avea, “Facebook'ta ilk 5 telekom operatörü” listesinde yer alıyor.


Türkiye'nin en genç ve yenilikçi mobil iletişim operatörü Avea, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek ve onlara daha yakın olabilmek amacıyla Avea Facebook sayfasından milyonlara sesleniyor. Facebook istatistikleri konusunda dünyanın en önemli şirketlerinden Socialbakers'ın istatistiklere göre yayımladığı “Facebook'ta ilk 5 telekom operatörü” arasında Avea yer alıyor.


Socialbakers' ın yayımladığı “Facebook'ta ilk 5 telekom operatörü” listesinde Tata Docomo (Hindistan) birinci sırada, AT&T (Amerika) ikinci sırada yer alırken, Avea üçüncü sırada yer alıyor. Avea'yı Verizon Wireless ve Smart Communications takip ediyor.


Facebook istatistiklerinin kalbi olarak nitelendirilen Socialbakers; listede yer alan ilk 3 markanın Facebook kullanıcıları ile nasıl iletişim kurduğuna bakıldığında Avea'nın müşterileri ile iletişim başarısını vurgulayarak, Avea'nın facebook.com/Avea sayfasına son bir ay içinde gelen 1.700 kullanıcı yorumunun neredeyse tamamını yanıtladığına, yanıtların % 70′inden fazlasının ise ilk 30 dakika içerisinde yapıldığına dikkat çekti.


Avea, facebook.com/Avea sayfasından hayata geçirdiği kampanya ve duyuruları ile hayranlarına her geçen gün yenilerini ekliyor. 1.400.238 kişiden oluşan takipçisiyle Türkiye'de Facebook'u en aktif ve etkin kullanan markaların başında gelen Avea, Socialbakers'ın Facebook verilerine göre kullanıcılarının facebook.com/Avea sayfası içerisinde birbirleriyle karşılıklı iletişim içerisinde olduklarına dikkat çekiyor.


Avea, yaptığı açıklamada; “Facebook'ta takipçi sayısında rekor kıran bir marka olarak, müşterilerimizi sosyal medyada da yalnız bırakmıyor onlara özel kampanyalarla hayatlarına renk katıyoruz. Başarılarımızı facebook.com/Avea sayfasından gerçekleştirdiğimiz kampanya ve duyurulara müşterilerimizden aldığımız güzel tepkiler ve yorumlarla yakaladık. Başarımızın globalde ulaştığı noktayı görmek mutluluk verici. Bugüne kadar sosyal medya kanallarımızdan yaptığımız hediye maç, konser ve çeşitli etkinlik biletleri, ücretsiz haftalık lig paketi kampanyalarımız ile büyük beğeni topladık. Yeni kampanyalarımız için hazırlıklarımız devam ediyor" dedi.”

13 yıl önce