|

Ayrıcalıklı bir CD çalar

Melih Bayram Dede
00:00 - 18/06/2007 Pazartesi
Güncelleme: 11:05 - 17/06/2007 Pazar
Yeni Şafak
Ayrıcalıklı bir CD çalar
Ayrıcalıklı bir CD çalar

Sony'nin yeni araç içi CD tuner'ı CDX-A360, şık gümüş kaplaması, farklı müzik çalarlara bağlantıyı kolaylaştıran ön panel girişi ve farklı tarzların ifadesini kolaylaştıran değiştirilebilir aydınlatmalı tasarımı ile özellikle bayan sürücülerin beklentilerine karşılık veriyor.


Müziğini yoğun olarak dijital ortamlarda dinlemeyi tercih eden kullanıcılar için MP3, WMA ya da ATRAC ses formatlarında kaydedilmiş diskleri şarkı, sanatçı ve albüm başlıklarını kolay okunan ön panel ekranında göstererek oynatabilen CDX-A360, ayrıca herhangi bir kişisel müzik çaları ön panelindeki bağlantılar yardımıyla kullanmaya da olanak tanıyor.


Üstün tasarımı ve şık görünüşünün yanı sıra ses kalitesi konusunda da taviz vermeyen CDX-A360, kullanıcıların performans beklentilerini de boşa çıkarmıyor. CDX-A360'ın sahip olduğu 4 x 50W kanalların yüksek S-MOSFET gücü, CD ve radyodan yayılan müziği en düşükten en yükseğe tüm ses seviyelerinde hatasız bir şekilde üretmek için sağlam bir tasarıma sahip Sony DRIVE-S şasesi aracılığıyla iletiliyor.


Ayrıca isteğe bağlı harici bir amplifikatör ve subwoofer aracılığıyla sesi daha da fazla güçlendirmek için bir pre-amp çıkışı da sunan CDX-A360'ın CD ve radyo fonksiyonları, kredi kartı boyutlarında kullanışlı uzaktan kumanda ile kontrol edebiliyor. Bu sistem sayesinde araç terk edildiğinde güvenlik amacıyla ön panelin çıkarılabilmesine de izin veriyor.

17 yıl önce