|

Bilişim profesyonelleri yine bir arada

Melih Bayram Dede
00:00 - 24/03/2009 Salı
Güncelleme: 14:54 - 24/03/2009 Salı
Yeni Şafak
Bilişim profesyonelleri yine bir arada
Bilişim profesyonelleri yine bir arada

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirilecek etkinlikte bu sene bilişimin hem özel sektör hem de kamu sektörü temsilcileri, 9-12 Nisan 2009 tarihinde Antalya Rixos Premium Belek otelinde biraraya gelecek.


Türkiye Bilişim Derneği, bilişim sektöründe çalışan üst ve orta düzey yöneticilerin mesleki gelişimi ve dayanışmalarını geliştirmek amacıyla düzenlenen 'Bilgi İşlem Merkezi Yöneticileri Semineri' (BİMY'16) ve Kamu Bilgi İşlem Merkezleri Yöneticileri ile Bilişim sektörü yönetici ve proje sorumlularının bir araya geldiği KAMU-BİB'XI 'Kamu Bilişim Platformu' etkinlikleri bir arada gerçekleştirilecek.


Bütünleşik etkinliğine Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırım, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Başkanı Sayın Dr. Tayfun Acarer ve üst düzey bürokrasi ile özel sektör temsilcisi ve basın mensupları katılacak.


Her iki etkinliğin bir arada yapılacağı toplantılarda, kamu bilişim stratejileri, kamu bilişim politikaları ve çözüm önerilerinin yanında Yeni nesil iletişim ağlarının kamu ve özel sektöre sağlayacağı olanaklar, bilişim politikalarının kurum ve şirketler ile bilgi işlem birimlerine yansımaları, küresel rekabet koşullarında var olma ve iş yapma yetenekleri, güvenli çalışma ortamları konuları masaya yatırılacak.


TBD Başkanı Turhan Menteş, Bütünleşik etkinliğinin 16 yıldır kamu ve özel sektör bilgi işlem yöneticileri başta olmak üzere tüm bilişimcilerin buluşma noktası olduğunu belirtiyor. Menteş, bu sene 9-11 Nisan tarihleri arasında Antalya Rixos Otel'de gerçekleştirilecek etkinlikle ilgili şunları söyledi:


“Geniş içeriği ve sosyal etkinlikleriyle bahar aylarına damgasını vuracak olan etkinliklerimize geçtiğimiz sene 832 kişi ve 64 sponsor firmanın katılımı oldu. Bir taraftan bilişim dünyasındaki son gelişmeleri ilk ağızlardan dinleme fırsatı bulurken diğer taraftan bahara, 3 gün-3 gecesi dolu geçecek keyifli bir etkinlikle merhaba diyeceğimiz bu büyük buluşmaya sizleri de bekliyoruz.”

15 yıl önce