|

Bilişim Yıldızları aranıyor

Türkiye Bilişim Derneği tarafından internet girişimlerini desteklemek için düzenlenen “Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması”na başvuru süreci başladı. Yarışmaya başvurular 28 Ekim'e kadar yapılabilecek

Melih Bayram Dede
00:00 - 26/09/2011 Pazartesi
Güncelleme: 00:10 - 26/09/2011 Pazartesi
Yeni Şafak
Bilişim Yıldızları aranıyor
Bilişim Yıldızları aranıyor

Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenen “Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması” start aldı. Üçüncü yılına giren Bilişim Yıldızları Yarışması bu yıl da yine Türkiye'de dijital dönüşümün öncülüğünü yapmayı hedefliyor. Bilişim Yıldızları Koordinatörü Serdar Günizi, Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması'nın, internet tabanlı dönüşüm projelerinin değerlendirildiği ve ödüllendirildiği en geniş kapsamlı yarışma olarak dikkati çektiğini söyledi.

PROJENİZ VARSA DURMAYIN

Günizi, “Özel sektör, kobiler, sivil toplum örgütleri, yerel yönetimler, genç girişimciler ve kadınlarımız gibi birçok farklı kesime hitap ediyoruz. Harika bir iş yaptığınızı mı düşünüyorsunuz? Web üzerinde tamamen yeni veya daha etkili bir projeyi hayata geçirdiğinizi düşünüyor ve benzersiz olduğunuza mı inanıyorsunuz? O halde durmayın Bilişim Yıldızları 2011 yarışmasında yerinizi alın. Size uygun kategoriyi seçerek müracaat edin. Kategoriler için lütfen, tıklayın.” dedi.

ÖZEL SEKTÖR VE KAMU DESTEĞİ

Son başvuru tarihi 28 Ekim olan yarışmayı Bilişim Teknolojileri Kurulu, Dış Ticaret Müsteşarlığı e-Ticaret Genel Koordinatörlüğü, Türkiye Bilişim Vakfı, TUBİDAS, TEDER, MOBİSAD, TBGD, GETRON, İRM VE T-ARGE gibi birçok kurum ve kuruluş destekliyor. Yarışmada her kategoride ilk üç sırayı alan katılımcılara sertifikaları verilirken, 1. olan en iyi e-DÖNÜŞÜM yıldızları 2 Aralık günü gerçekleştirilecek törenle ödüllerini alacak. Yarışmayla ilgili bilgi almak ve başvuru koşulları için bilisimyildizlari.com'u ziyaret edebilirsiniz.


13 yıl önce