|

Dev markalar MersaSistem'de

Yıldız Bilişim Grubu şirketlerinden MersaSistem, yeni markalarla büyümeye devam ediyor. Intel, Asus, LG, Casio, Gigabyte, Maxell, Logitech, Sparkle gibi önemli markaların Türkiye temsilciliğini yapan MersaSistem, portföyüne BenQ, ECS, A-Data, Powercolor, Samsung ve Kworld markalarını da ekledi.

Melih Bayram Dede
00:00 - 21/05/2008 Çarşamba
Güncelleme: 22:17 - 21/05/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
Dev markalar MersaSistem'de
Dev markalar MersaSistem'de

ECS anakartlar, A-Data bellek ürünleri, Powercolor ekran kartları, Samsung sabit diskler, BenQ dizüstü bilgisayar, projektör ve monitörler ile Kworld TV kartlarını bünyesine katan MersaSistem, bilişim sektöründeki 26 yıllık deneyimi ile Türkiye'nin en zengin ürün tedarikçisi olmayı hedefliyor.


Mersa'nın bu hedef doğrultusunda tedarikçisi olduğu yeni markalardan ECS, birinci katman üreticiler olarak kabul edilen dünyanın en büyük dört anakart üreticisinden biridir. 2007 yılında ürettiği 26 milyon adet anakart ile en büyük ikinci üretici olmayı başaran ECS, yüksek teknolojiye sahip, akıllı tasarımlı ve çevre dostu ürünleriyle dikkat çekiyor. Avrupa'daki Atık Elektrikli ve Elektronik Ekipman (WEEE) Direktifi ve Tehlikeli Maddelerin Kısıtlanması (RoHS) Direktifine uyan ECS, 2005 yılından itibaren kurşunsuz üretim yapıyor.


A-Data, DRAM bellek ve flash tabanlı ürünlerde dünyanın en büyük ikinci bellek üreticisi. Kalite kontrol ve zorlu test süreçleri ile müşterilerinin beklentilerinin ötesinde ürünler sunan A-Data, tasarımlarındaki profesyonel ve yenilikçi yaklaşımı ile dikkat çekerek birçok ödül kazandı.


Powercolor dünyanın ikinci en çok satılan ATI grafik işlemcili ekran kartı üreticisi. PC oyuncularının ve video profesyonellerinin en üst düzeyde performans ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen PowerColor güçlü AR&GE yapısı ile teknolojisini sürekli geliştiriyor. PowerColor sessiz ve yüksek performanslı ürünleri ile dünyada birçok ödül kazandı.


Geniş ürün portföyü ile dünyanın en büyük teknoloji firmaları arasında yer alan Samsung Electronics, üstün başarısını sabit disklerde de gösteriyor. Yüksek kapasiteli, sessiz ve gelişmiş teknolojisi ile Samsung sabit diskler de MersaSistem'in ürün yelpazesine eklendi.


Projektör, dizüstü bilgisayar, LCD televizyon, monitör dijital fotoğraf makinesi, cep telefonu, bilgisayar aksesuarları gibi çok geniş bir yelpazede ürünleri bulunan BenQ, bilişim dünyasının da yeni yükselen değeri. BenQ, projektör, monitör ve dizüstü bilgisayar ürünlerinin dağıtımında MersaSistem'i tercih etti. .


PC'ler için multimedya video çevresel birimleri geliştirici ve üreticisi Kworld'ün ürün yelpazesinde analog, dijital ve DVB-T TV kartları, video işleme kartları, yazılımları ve LCD monitörlerde bilgisayara ihtiyaç duymadan TV izleme olanağı sunan ürünler bulunuyor. Kworld TV kartları da MersaSistem'in ürün portföyüne eklendi.


16 yıl önce