|

İş fırsatları bir SMS uzağınızda

Kariyer.net, en son teknolojilerden yararlanarak kullanıcılarına yepyeni hizmetler sunmaya devam ediyor. Türkiye'nin lider online İK sitesi Kariyer.net ile iş fırsatları artık bir SMS uzağınızda...

Melih Bayram Dede
00:00 - 21/05/2008 Çarşamba
Güncelleme: 22:12 - 21/05/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
İş fırsatları bir SMS uzağınızda
İş fırsatları bir SMS uzağınızda

Online insan kaynakları alanına getirdiği yeniliklerle öne çıkan Kariyer.net, yenilikçi hizmetler sunmaya devam ediyor. Kariyer.net, SMS İş Habercisi ve SMS Cevap Habercisi hizmetleriyle adayların cep telefonlarına iş fırsatlarını SMS yoluyla gönderiyor. Aynı zamanda Kariyer.net, kullanıma sunduğu wap.kariyer.net hizmeti aracılığıyla yayınlanan ilanlara cep telefonlarının wap servisi aracılığıyla ulaşılabilmesini de sağlıyor.


Kariyer.net'in SMS İş Habercisi hizmeti sayesinde tamamen sizin belirlediğiniz kriterlere göre 10 iş ilanı her hafta SMS ile cep telefonunuza geliyor. Servisin bir avantajı da, daha önce görüntülediğiniz veya başvuru yaptığınız ilanı belirleyerek, size aynı ilanı tekrar göndermemesi.


SMS Cevap Habercisi ise, başvuru yaptığınız ilanlara firmalardan gelen yanıtları anında cep telefonunuza SMS ile gönderiyor ve siz de nerede olursanız olun konu hakkında hemen bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Şimdilik sadece Turkcell abonelerini kapsayan hizmetler sayesinde adaylar iş fırsatlarını kaçırmıyorlar. İsteğe bağlı olan bu servisleri kullanmak için SMS İş Habercisi ve SMS Cevap Habercisi servislerine abone olmanız yeterli.


Kariyer.net'in cep telefonu kullanıcılarına sunduğu bir diğer hizmet olan wap.kariyer.net ise Kariyer.net web sayfalarının cep telefonu ekranından görüntülenmeye en uygun hali. Böylece adaylar cep telefonundan da gerçek internet deneyimini yaşayabiliyor. İş ilanlarını kolaylıkla inceleyebiliyorlar, ilanlar arasında arama ve başvuru yapabiliyor, mesajlarına erişebiliyorlar. Kariyer.net'in bu yenilikçi hizmetine turkcell-im'den de ulaşılabiliyor.


Kariyer.net Genel Müdürü Yusuf Azoz, günümüzde her an ve her yerden bilgiye erişebilmenin ve aynı zamanda da erişilebilir olmanın önemine dikkat çekiyor: “Kariyer.net olarak teknolojideki gelişmeleri yakından takip ediyor ve yenilikleri bünyemize adapte ediyoruz. Kullanıcılarımıza sunduğumuz Cepten Kariyer.net hizmetlerimiz sayesinde, web sitemizdeki detaylı iş arama ve başvuru modüllerini bir bütün olarak mobil ortama taşıdık. SMS ile çalışan Başvuru Habercisi ve Cevap Habercisi'nin yan ısıra wap.kariyer.net hizmetimizle de adayların iş fırsatlarına her an ve her yerden ulaşabilmelerini sağlıyor, firmaların iş ilanlarına daha hızlı ve etkin geri dönüş almalarını sağlıyoruz. Bundan sonra da yeniliklere imza atmaya devam edeceğiz.”


Kariyer.net, iş arayanların başvurularını en hızlı ve etkin şekilde gerçekleştirmesini, işverenlerin ise en doğru adaya en kısa sürede ulaşmasını sağlayan geliştirilebilir bir altyapıya sahip bulunuyor. Sunduğu yeniliklerle, iş ortakları, çalışanları ve paydaşları için değer yaratan Kariyer.net, yaptığı teknolojik yatırımlar ve geliştirme faaliyetleriyle sistemini her geçen gün daha da güçlendiriyor.


16 yıl önce