|

Serdar Kuzuloğlu TechnoLogic'te

00:00 - 26/03/2009 Perşembe
Güncelleme: 13:22 - 26/03/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Serdar Kuzuloğlu TechnoLogic'te
Serdar Kuzuloğlu TechnoLogic'te

'nin hazırlayıp sunduğu TechnoLogic'e bu hafta, MYK Medya yöneticisi Serdar Kuzuloğlu konuk oluyor. MYK Medya, internet yayıncılığı alanında birbiri ardına devreye soktuğu servislerle dikkat çeken yenilikçi bir şirket.


Kuzuloğlu programda, Televidyon, Yahoyt, Kaybolduk.Biz, Alkışlarla Yaşıyorum, Ayaküstü.tv ve OK.net gibi projeler yürüten şirketin gelecek planlarını anlatıyor.


TechnoLogic'te haftanın haberlerinde ise, TTNet'in IPTV'ye 40 milyon dolar yatırım yapma kararı, Sınır Tanımayan Gazeteciler örgütünün, “internet düşmanı” ülkeler listesinde Türkiye'ye yer vermemesi ve Google'ın Voice adını verdiği yeni servisle Skype'a rakip olması var.


Haftanın sitelerinde ise sadece çocuk kitaplarına yer veren kipitap.com ve Çin'de okuyan bir öğrencinin güncesi olan Çin Macerası tanıtılıyor.


TechnoLogic'in oyun bölümünde 2020 yılında petrol krizinin patlak vermesiyle birlikte, Rusya, Avrupa ve Amerika gibi 3 büyük süper gücün birbirine girmesini konu alan Tom Clancy's EndWar adlı oyunla ilgili detaylar var.


TechnoLogic'in ürün inceleme bölümünde ise TeknoSA Carousel mağazasından üç yeni dijital oyuncak hakkında bilgi veriliyor.


TECHNOLOGIC CUMARTESİ 15.25'TE TVNET'TE!..

Programla ilgili bilgi ve geçmiş bölümler için:

Yapımcı ve sunucu Melih Bayram Dede hakkında:

15 yıl önce