|

Star kullanıcıları müziğe doyacak

Melih Bayram Dede
00:00 - 29/06/2009 Pazartesi
Güncelleme: 10:41 - 26/06/2009 Cuma
Yeni Şafak
Star kullanıcıları müziğe doyacak
Star kullanıcıları müziğe doyacak

Samsung S5233 Star kullanıcılarına özel olarak sunulan ücretsiz müzik indirme servisi ile düşlerinize dokunmak çok kolay. Star kullanıcılarına özel olarak hazırlanan ve www.duslerinedokun.com adresinden ulaşılabilen “Düşlerine Dokun” kampanyası ile Samsung S5233 Star kullanıcıları müziğe doyacak.


Kampanyaya portal üzerinde bulunan “Kampanyaya Katıl” linkine tıklayıp Samsung S5233 Star telefonunuzun IMEI numarasını kullanarak katılabilirsiniz. Kampanya kapsamında 7 adet ücretsiz içeriği bilgisayarınıza indirebilir ve Samsung S5233 Star telefonunuza yükleyebilirsiniz.


“Düşlerine Dokun” sayfasının müzik indir alanında kategori, albüm, sanatçı sekmeleri altından istediğiniz içerikleri bulabilir veya sizin için hazırlamış olduğumuz 7 şarkıdan oluşan paketleri ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Ayrıca, sanatçı, albüm ve şarkı bazlı arama yaparak da aradığınız içeriklere ulaşabilirsiniz. Kampanya kapsamında indirdiğiniz şarkı adedini ve kalan şarkı indirme haklarınızı sağ üst köşedeki indirme sayacından öğrenebilirsiniz.


Kampanya kapsamında indirdiğiniz şarkıları bilgisyarınızdan Windows Media Player 10 ve üstü versiyonlardaki programı kullanarak dinleyebilir, ayrıca aynı programı kullanarak indirdiğiniz şarkıları Star telefonunuza da yükleyebilirsiniz. Star kampanyası ile sevdiğiniz şarkıların tadını heryerde çıkarabilirsiniz.

15 yıl önce