|

TURKTICARET.NET, Google AdWords yetkili bayii oldu

TURKTICARET.NET, Google ile imzaladığı sözleşme kapsamında, Google AdWords Yetkili Bayii oldu.

Melih Bayram Dede
00:00 - 22/06/2009 Pazartesi
Güncelleme: 11:14 - 22/06/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
TURKTICARET.NET, Google AdWords yetkili bayii oldu
TURKTICARET.NET, Google AdWords yetkili bayii oldu

İnternet reklamcılığı ülkemizde büyük oranlarda artarken, reklamverenlere hedef kitlelerine direkt reklam imkanı sağlayan Google AdWords, düşük maliyetle yüksek geri dönüşlü reklam yapma fırsatı tanıyor. Özellikle işletmelere – KOBİ'lere kendilerini doğru bir şekilde doğru yerlerde tanıtma olanağı sağlayan Google AdWords, Türkiye pazarında da büyük bir ilgi görüyor.


TURKTICARET.Net, Google AdWords alanında uzmanlaşmış kadrosu, sertifikalı hesap yöneticileri ve online destek ekipleriyle Türkiye pazarındaki kullanıcıların Google AdWords'ten en etkin şekilde yararlanması için çalışmalarını sürdürüyor. TURKTICARET.Net, kendi sitesi üzerinden ve oluşturduğu yeni projeler üzerinden kullanıcılara Google AdWords hesaplarına erişip işlem yapabilecekleri ve raporlarını görüntüleyebilecekleri bir altyapı oluşturuyor.


“Bu işbirliği internetin ekonomik fırsatlarından daha fazla kurumun faydalanmasını sağlayacak” diyen Google Türkiye Ülke Müdürü Bülent Hiçsönmez, sözlerine şu şekilde devam etti: “İşbirliği Türkiye'de yeni bir açılım getirecek ve küçük ölçekli işletmeler için büyük fırsat yaratacak.”


Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, hizmetin Haziran ayı içerisinde uygulamaya alınması planlanıyor.

15 yıl önce