|

Uçan İnternet şimdi her yerde

Melih Bayram Dede
00:00 - 30/05/2009 Cumartesi
Güncelleme: 13:04 - 30/05/2009 Cumartesi
Yeni Şafak
Uçan İnternet şimdi her yerde
Uçan İnternet şimdi her yerde

TTNET, WiFi servisinin ardından şimdi de mobil interneti müşterileriyle buluşturarak, 'internet her yerde' dönemini başlatıyor. TTNET Uçan İnternet kapsamında 81 ilde 4 binden fazla noktada WiFi'ı (kablosuz internet hizmeti) müşterileriyle buluşturan TTNET, Internet'e 8 Mbps hıza kadar bağlanma olanağı sunmasının yanında şimdi de hizmetlerini 'Uçan İnternet Modemi' sayesinde mobil internet ile birleştiriyor.


TTNET, Avea ile yaptığı işbirliği çerçevesinde, GPRS ve EDGE teknolojileri kullanılarak sunulan mobil internet hizmetlerini müşterileri ile buluşturuyor.


Böylece TTNET, müşterilerinin ev ve iş yerlerinden yüksek hızlarda ve kalitede bağlandıkları İnternet'i, hem TTNET WiFi servis noktaları hem de mobil internet imkanı ile tamamlamış oldu. TTNET müşterileri artık WiFi, GPRS ve EDGE ile kapsanan her yerden internete bağlanabilir hale geldi.


Öte yandan GPRS ve EDGE teknolojileri kullanılarak sunulan mobil internet hizmetinde, Temmuz sonunda 3G teknolojisi de kullanılacak.


TTNET Uçan İnternet kampanyası kapsamında; mevcut ve yeni tüm TTNET müşterileri, 15.99 TL (KDV ve ÖİV dahil) ödeyerek, 24 ay taahhütlü Uçan İnternet Paketi'ni alabilecekler.


Bu paket ile TTNET müşterileri Uçan İnternet modemi (3G USB modem) sahibi olacak ve ayda 250 MB mobil internet erişimi ile 600 dakika TTNET WiFi kullanım hakkı elde edecekler.


Öte yandan bu kampanyadan yararlanan limitsiz paket sahibi ve taahhütsüz olan TTNET müşterileri; 24 ay TTNET ADSL taahhütü vermeleri karşılığında 6 ay boyunca ADSL faturalarında 7.99 TL indirim fırsatından yararlanabilecekler.


TTNET Uçan İnternet Modemsiz kampanyası kapsamında ise tüm TTNET müşterileri 9,99TL (KDV ve ÖİV dahil) fiyatla, yeni alacakları AVEA SIM kartları ile ayda 250 MB mobil Internet ve 600 dakika TTNET WiFi hizmetinden faydalanabilecekler.

15 yıl önce