|

13 cilt sözlük 'Süper Kalem'de

Süper Kalem sayesinde, yüzbinlerce İngilizce kelimenin Türkçe karşılığını birkaç saniye içinde anında ekranda görünüyor. Süper Kalem, anlamını gösterdiği kelimelerin telaffuzunu sesli olarak duymanızı da sağlıyor.

Melih Bayram Dede
00:00 - 20/11/2006 Pazartesi
Güncelleme: 01:06 - 20/11/2006 Pazartesi
Yeni Şafak
13 cilt sözlük 'Süper Kalem'de
13 cilt sözlük 'Süper Kalem'de

Dünyanın birçok ülkesinde, milyonlarca kişi tarafından kullanılan Süper Kalem, başta İngilizce olmak üzere, yabancı dil öğrenen ve bildiği yabancı dili kullanan herkesin hayatını kolaylaştırmak amacıyla geliştirilmiş teknoloji harikaları olarak kabul ediliyor. Wizcom Technologies Ltd. tarafından üretilen bu sözlük, Türkiye'de Teknopro tarafından “Süper Kalem” markası altında, iki ayrı model olarak 440 YTL'den satışa sunuldu.


TÜM SÖZLÜKLER YANINIZDA

Teknopro yetkilileri, Süper Kalem markasının birinci modeli olan “Okuyan ve Konuşan Elektronik Sözlük”ü kısaca “Professional” olarak, ikinci model olan “PC Bağlantılı Okuyan ve Konuşan Elektronik Sözlük”ü de kısaca “SuperPen” olarak adlandırıyorlar. Örneğin, Süper Kalem'in Professional modeli sayesinde, tam 13 cilt sözlüğü yanınızda taşıyormuş gibi olmanız mümkün.


SESLİ TELAFFUZ İMKÂNI
Kullanımı son derece kolay olan bu aletleri herhangi bir kalem gibi tutarak bir kelime tarandığında, kelimenin karşılığı anında ekranda görünüyor. Ayrıca Süper Kalem, anlamını gösterdiği kelimelerin telaffuzunu sesli olarak duymanızı da sağlıyor. Süper Kalem'in her iki modeli hakkında ayrıntılı bilgi,
adresindeki siteden edinilebilir.

17 yıl önce