|

ABD'den 'Çılgın Türk'e ödül

Dizayn Vip ile adını dünyaya duyuran Erbakan Malkoç, ABD''nin en prestijli organizasyonu olan IMA IMPACT (Internet Marketing Association) Teknoloji Zirvesi'nde 'Dünyada Otomobil Tasarımında Teknolojiyi En İyi Kullanan Firma Ödülü'nü almak üzere Las Vegas''a davet edildi.

İha
00:00 - 13/09/2014 Cumartesi
Güncelleme: 10:55 - 13/09/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
ABD'den 'Çılgın Türk'e ödül
ABD'den 'Çılgın Türk'e ödül

Avrupalıların 'Çılgın Türk' dediği Dizayn Vip Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç; geçtiğimiz yıl da Almanya''da düzenlenen International Leaders Of Branding Intelligence Zirvesi''nde Avrupa''nın En İyi Otomobil Tasarımı ve Avrupa Kalite Ödülü''ne layık görülmüştü. Otomobillerde kullandığı teknolojiyle kendisinden sıkça söz ettiren Malkoç, Türkiye''yi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor.

Amerika Birleşik Devletleri''nin en büyük teknoloji birliği IMA; sektör devlerini 24-26 Eylül tarihleri arasında Las Vegas''ta bir araya getirecek. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan IMA IMPACT konferans ve ödül törenine Google, Facebook, Adobe, IBM ve diğer birçok internet - teknoloji devi katılırken Türkiye'yi otomobil tasarımında teknoloji odaklı yaklaşımı ile Dizayn Vip temsil edecek. ABD''de teknolojinin yeni üssü Nevada Valiliği tarafından desteklenen ödül töreninde siyaset ve iş dünyasının en seçkin isimleri yer alacak. Dizayn Vip Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç, ''Tasarım ve imalatta dünyaya iz bırakmak en büyük hayalimdi. 2000 yılında Premium marka araçları satın alıp A''dan Z''ye geliştirip satmaya yönelik projelere odaklandım.

Bu projem ilk başta kimseye inandırıcı gelmiyordu. Ama ben bu projemi gerçekleştirdim ve sonunda dünyaya açıldım. Şu anda da kişiye özel otomobil üretiminde Avrupa standartlarını aşan bir vizyona yatırım yaparak ilerliyoruz. Otomobillerimiz Avrupa''nın en iyileri arasında gösteriliyor. Türk mühendisleri ve ustaları tarafından yapılan araçlarımızda, kullandığımız teknoloji ve tasarımı hiçbir otomobil firması kullanmıyor. Dünya otomobillerinin otomobil standartları ne ise aynı sisteme göre çalışıyoruz.

Tüm bu özenli çalışmalarımızın meyvesi olarak da geçtiğimiz sene Almanya''da Lob''in Europe tarafından düzenlenen International Leaders Of Branding Intelligence Zirvesi''nde Türkiye adına Avrupa''nın En İyi Otomobil Tasarım Ödülü''nü aldık. Daha sonra şirketimiz Avrupa Kalite Ödülü''ne de layık görüldü. Zirvede aldığım ödüller beni çok gururlandırmıştı. Aynı gururu ve heyecanı Dünyada Otomobil Tasarımında Teknolojiyi En İyi Kullanan Firma Ödülü ile tekrar yaşıyorum. Dünyada önemli bir yere sahip olan IMA IMPACT zirvesine katılmak hem bizim hem de ülkemiz için büyük bir başarı. Ülkem ve kendi adıma çok mutlu ve gururluyum'' açıklamasında bulundu.

10 yıl önce