|

Acer Predator 6: Akıllı 'oyun' telefonu

IFA 2015 Fuarının en enteresan konseptlerinden birisi, 'oyun odaklı' akıllı telefon tasarlayan Acer'dan geldi.

Yeni Şafak ve
15:09 - 2/09/2015 Çarşamba
Güncelleme: 17:56 - 2/09/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

IFA 2015 Fuarından yeni konuğumuz Acer. Akıllı telefonlarından tutun da tablet ve dizüstülerine kadar çok sayıda modelinin tanıtımını gerçekleştiren Acer'in bunca ürünü arasında en çok ilgimizi çeken iki modeli var ki, ikisini de kısaca tanıtmakta fayda var.



Modellerin ilki başlıkta da belirttiğimiz gibi 'oyun odaklı' akıllı telefon konsepti. Yani diğer bir deyişle oyunseverlere yönelik hazırlanmış bir model ki bildiğimiz kadarıyla türünün ilk örneği.

Acer Predator 6

ismini taşıyan telefonu münferit olarak değerlendirdiğimiz oldukça yüksek bir performansa sahip olduğunu görüyoruz ki bu da tabii ki oyuncular için en önemli gereksinim:




Modeli oyuncu telefonu yapan detaylar ise:





Tabii modeli görmediğimiz için henüz birşey demek güç ama en nihayetinde Google Play'deki oyunları zaten bu donanım bileşenlerine sahip her telefon rahatlıkla oynayabilir. Tabii hoparlör ve

Predator TacSense

titreşim motorunu oyun zevkini arttırıcı unsurlar olarak değerlendirebiliriz. Bu arada çözünürlük de belli değil ama oyun odaklı olacağına göre her halde 2K değil FHD gelecek olsa gerek.



Velhasıl modelin çıkış tarihi belli değil henüz ama tahminimizce bu yılın sonunu bulur.





Acer'in ilgimizi çeken ikinci ürünü ise görmekte olduğumuz bu oyuncu tableti.

Acer Predator 8 GT-810

ismini taşıyan model agresif görüntüsünün yanısıra aynı kuzeni gibi 4 tane hoparlörden yayılacak çevresel ses düzeneğine ve titreşim motoruna sahip. Keza ekran panelinin NTSC renk gamutunu %100 kapsadığının da altınız çizelim.




6 Kasım'da ABD pazarındaki yerini alacak ve ilerleyen günlerde de Avrupa'ya giriş yapacak olan Acer Predator 8 GT-810'un fiyatlandırması ise 300 dolar/350 avro olarak belirlenmiş durumda.



#acer
#akıllı telefon
#tablet
#android
#Acer Predator 8 GT-810
#Acer Predator 6
#ifa 2015
9 yıl önce