|

Apple Store Türkiye açıldı

Apple'ın Türkiye'ye özel olarak hizmet veren online satış mağazası dün gece yarısı açıldı. Türkiye halkı da artık site üzerinden MacBook, iPhone, iPad ve diğer tüm Apple ürünlerini TL fiyatları üzerinden satın alabilecek. Apple, Türkiye için müşteri hizmetleri servisini de hizmete soktu.

yenisafak.com.tr / Teknoloji
00:00 - 1/11/2013 Cuma
Güncelleme: 09:54 - 1/11/2013 Cuma
Yeni Şafak
Apple Store Türkiye açıldı
Apple Store Türkiye açıldı

Uzun süredir beklenen Apple Store'un çevrimiçi mağazası ülkemizde aktif olarak hizmete girdi. Online Apple Store üzerinden artık iPhone 5s veya diğer Apple ürünlerini satın alabilirsiniz. Online Apple Store'da iPhone 5s 2,149 TL'den ve iPhone 5c ise 1,849 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Ücretsiz iade

Online mağazadan satın alınan ürünlerde eğer tutar 235 TL'nin üzerinde ise gönderim ve iade ücretsiz. Ayrıca kredi kartına 12 ay taksit imkanı bulunuyor.

Aplle müşteri hizmetleri de devrede

Açılışla ilgili bir açıklama yayınlayan Apple, online mağaza üzerinden satış sonrası uzman desteği verileceğini de duyurdu.

Apple'den yapılan açıklama şöyle: "Apple olarak, Türkiye'de Apple Online Store'un bugün açıldığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye'de müşteriler ilk kez doğrudan Apple'dan alışveriş yapabilecekler ve her aşamada uzmanların önerilerinden yararlanabilecekler.

Apple Online Store müşterilerine, dünyanın en ileri görüşlü akıllı telefonu iPhone 5s, bugüne kadar üretilmiş en renkli iPhone olan iPhone 5c, iPad 2 ve iPad mini, yeni Retina ekranlı MacBook Pro, tüm gün dayanan pil ömrüne sahip MacBook Air ve iPod (PRODUCT) RED gibi en yeni Apple ürünlerini sunuyor.

Apple Online Store'da iPad, iPod touch ve iPod nano'ya lazer baskıyla kişisel mesajlarınızı yazdırma ve satışa sunulan Mac'lerden herhangi birini sadece birkaç tıklamayla özel yapılandırma, çok çeşitli üçüncü taraf aksesuarlar ve özel ürünler ve Ödül Puanları ve büyük bankalarla işbirliği içinde 12 aya kadar taksit gibi bir dizi güvenli ödeme yöntemi ve banka havalesiyle nakit ödeme yapan müşteriler için indirim gibi fırsatlar ve olanaklar sunulmaktadır.

Müşterilere, kendileri için en uygun ürünleri bulmalarına yardımcı olmak için telefonla veya çevrimiçi sohbet yoluyla uzman desteği verilmekte ve müşterilerin iPad, iPhone ve Mac'lerini hemen kullanmaya başlamalarına yardımcı olmak için ücretsiz satış sonrası kişisel kurulum oturumları düzenlenmektedir."

10 yıl önce