|

Apple Store uygulaması Türkiye’de

Apple mağazalarında satılan ürünlerin incelenmesini, sipariş verilmesini ve ürünlere yönelik yorumlara erişim sağlayan Apple Store uygulaması Türkiye’de kullanıma açıldı.

Yeni Şafak ve
09:55 - 23/05/2015 Cumartesi
Güncelleme: 06:57 - 23/05/2015 Cumartesi
Diğer

Bildiğimiz gibi Apple, özellikle son dönemde Türkiye pazarına yönelik çalışmalarını oldukça hızlandırmış durumda. Fiziki mağazaların yanında dilersek internet üzerinden de Apple ürünlerini kolaylıkla satın alabiliyoruz. Bununla birlikte şimdiye kadar Apple Store uygulamasının Türkiye desteği olmadığı için kullanıcılar sadece tarayıcı üzerinden Apple Store'a girebiliyor ve bu sebeple de hem daha çok kota harcıyorlar hem de daha da önemlisi daha çok zaman kaybediyorlardı. İşte uygulamaya Türkiye desteği gelmesiyle birlikte tüm bu sorunlar da bertaraf edilmiş oldu.



Uygulama üzerinden mağazalardaki tüm Apple ürünlerini incelebiliyor, yorumlayabiliyor, yorumları okuyabiliyor ve dilersek satın alabiliyoruz. Sistem tamamıyla eşzamanlı ve eşgüdümlü çalıştığı için cihazlar arası geçişlerde kaldığımız yerden devam edebilmemiz de bir diğer avantajı. Yani örneğin iPad'imiz de başladığımız satın alma işlemini iPhone'umuzda tamamlayabiliyoruz. Keza harita üzerinden bize en yakın Apple mağazalarını da görebiliyoruz.



Bu arada uygulamanın Apple Watch desteği sunan sürümünün de olduğunu not olarak düşelim. Bu sürümü kullanmamız halinde bize o an en yakın Apple mağazasını görmemizi sağlayan konum bilgilerini, satın almayı düşündüğümüz ürünün sipariş durumunu veyahut mağazalardaki mevcut etkinliklerini inceleme şansımız mevcut.



Uygulamayı

indirebilirsiniz.



#apple
#apple watch
#iphone
#ipad
#app store
#apple store
#mac
#ios
#android
#google play
9 yıl önce