|

Bilgi güvenliği için büyük fırsat

Melih Bayram Dede
00:00 - 2/01/2010 Cumartesi
Güncelleme: 11:16 - 2/01/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Bilgi güvenliği için büyük fırsat
Bilgi güvenliği için büyük fırsat

2010 yılının ilk BThaber Platformu olan Bilgi Güvenliği etkinliği İTÜ Maslak Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde, 26 Ocak tarihinde gerçekleşiyor.


BThaber Platform Bilgi Güvenliği etkinliği, Bilgi Güvenliği Derneği ile Türkiye Bilişim Güvenliği Derneği'nin desteğiyle yapılıyor. Etkinliğini Pazardan Yansımalar bölümünde Bilgi Güvenliği Derneği Başkanı Prof. Dr. Şeref Sağıroğlu, 'Kurumsal Bilgi Güvenliğinde Son Eğilimler, Politika ve Standartlar' konusunu ele alacak. Social News Turkey'in haberine göre, etkinliğini kapanış konuşmasını ise 'Güvenliği Anlamak' konu başlığında Türkiye Bilişim Güvenliği Derneği Başkanı Faruk Kekevi yapacak.


'BThaber Konuşturuyor – Pazar Tartışıyor' panelinde, BThaber'in deneyimli editörlerinin moderatörlüğüyle Bilgi Güvenliği dünyasındaki son gelişmeler çözüm üreten şirketler ve kullanıcıların katılımıyla yine gündem oluşturacak.


BThaber'in evsahipliğinde gerçekleşecek olan BThaber Platform etkinliği, BThaber Konuşturuyor – Pazar Tartışıyor, Başarı Öyküleri ve Tanıtım Alanları ile interaktif bir ortam oluşturuyor.


26 Ocak 2010 Salı günü İTÜ Maslak Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde yapılacak etkinliğe katılmak için www.bthaber.com.tr/platform adresine kayıt yaptırmak gerekiyor.

14 yıl önce