|

Bilişimciler Netron Teknoloji Haftası'nda buluşuyor

“Netron Teknoloji Haftası 2008”, Netron'un dünya çapındaki uzmanlarını ve iş ortaklarını sektör profesyonelleriyle bir araya getiriyor.

Melih Bayram Dede
00:00 - 15/09/2008 Pazartesi
Güncelleme: 19:14 - 15/09/2008 Pazartesi
Yeni Şafak
Bilişimciler Netron Teknoloji Haftası'nda buluşuyo
Bilişimciler Netron Teknoloji Haftası'nda buluşuyo

Netron'un dünya çapında danışmanlardan oluşan teknik kadrosu ve Netron'un iş ortakları 22-26 Eylül 2008 tarihleri arasında düzenlenen ve bu yıl beşinci kez gerçekleştirilen Netron Teknoloji Haftası'nda bilişim profesyonelleriyle buluşuyor. Günümüzün süratle değişen teknolojilerine uyum sağlamak, yenilikleri takip etmek ve doğru çözüm yöntemlerini kavrayabilmek bilişim profesyonelleri açısından büyük önem taşıyor. Netron Teknoloji Haftası, bu alandaki açığı kapatmak ve ülkemizdeki bilişim profesyonellerine destek verebilmek hedefiyle 2004 yılından bu yana yüksek bir katılımla gerçekleştiriliyor. Etkinliğin bu sene 6.000'e yakın bilişim profesyonelini ağırlaması bekleniyor.


Dünya çapında isim yapmış ve her biri kendi alanının en değerli isimleri arasında yer alan Netron danışmanlarının ve bilişim sektöründe her biri kendi alanında lider olan firmaların yöneticilerinin konuşmacı olarak yer alacağı “Netron Teknoloji Haftası 2008”, katılımcılara özellikle yeni teknolojilere yönelik uygulamalar konusunda “teknolojik bilgi güncelleme” fırsatı sunuyor. Bu doğrultuda Türk bilişim sektörü için de önemli bir katma değer yaratılması amaçlanıyor. “Netron Teknoloji Haftası 2008” bilişim altyapısı, ağ yapılandırma, uygulama geliştirme, uygulama yönetimi ve güvenlik gibi ana başlıklar altında düzenlenen oturumları kapsıyor.


“Netron Teknoloji Haftası 2008”deki oturumların konu başlıkları şu şekilde sıralanıyor: Windows Server 2008, Network Health Check, Adobe, Virtualization with Hyper-V&SCVMM, VLAN Design and L2 Improvements, What's new in SQL Server 2008?, Visual Studio 2008 & ASP.NET 3.5, Analitik CRM, Developing Portals in MOSS, Biz Talk Server 2006 R2, Windows Server 2008 NAP+802.1x, Intel Vpro + Quest + System Center (CM,OM,DPM), Security (Forefront AV, ISA 2006, IAG 2007, TMG), Citrix XenServer & Citrix XenApp, IBM SystemX & Blade Center, Developing Microsoft BI Solutions with Microsoft SQL Server 2008, the 2007 Microsoft Office System and Office PerformancePoint Server 2007, ASP.NET MVC Framework, LINQ Overview, Microsoft CRM, Performans Point Server.


Netron Teknoloji Direktörü Murat Bayraktar, etkinliğin sektör profesyonellerinin bilgilerini güncellemeleri noktasında önemli bir fırsat olduğunu belirtiyor: “Bilişim sektörü sürekli gelişen bir sektör. Dolayısıyla bu sektörde başarılı olabilmek için gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip etmek gerekiyor. Netron Teknoloji Haftası 2008 sayesinde sektör profesyonelleri en son gelişmeleri kendi alanlarında söz sahibi olan kişilerden öğrenme şansına sahip oluyorlar. Öte yandan ülkemizin teknolojiye adaptasyonu sürecinde en önemli kaynağın “insan kaynağı” olduğunu belirtmek isterim. Netron olarak teknolojideki tüm yenilikleri, bilgi teknolojileri profesyonellerine her zaman hızla ve en yüksek seviyede aktarıyoruz. Bu anlayışın bir parçası olarak Türk bilişim sektörüne ve ülkemiz bilişimcilerine ışık tutan Netron Teknoloji Haftası, yüksek seviyeli bu know-how birikiminin ülkemiz bilişim sektörü ve iş dünyası için gerçek anlamda değer yaratacak şekilde, sektörün geneline yayılabilecek bir biçimde yönlendirilmesi açısından son derece önemli bir platform olarak öne çıkıyor.”


Murat Bayraktar, Netron Teknoloji Haftası'nı bu yıl 6.000'e yakın bilişim profesyonelinin ziyaret etmesini beklediklerini belirtiyor: “Bu yıl Netron danışmanlarının yanı sıra Netron'un, her biri kendi sektörünün lideri konumundaki teknoloji üreticisi olan iş ortakları da etkinliğe konuşmacı olarak katılacaklar ve katılımcılarla kendi alanlarındaki en yeni bilgileri paylaşacaklar. Bu çerçevede, Microsoft, Intel, Adobe, Citrix gibi firmaların yöneticilerini de bu sene Netron Teknoloji Haftası'nda konuşmacı olarak göreceğiz. 2004 yılında düzenlemeye başladığımız ve her sene giderek artan bir ilgiyle karşılaşan Netron Teknoloji Haftası, geçen yıl 5.000'in üzerinde bilişim profesyonelinin katılımıyla gerçekleşmişti. Bu yıl 6.000'e yakın bilişim profesyonelini ağırlayacağımızı tahmin ediyoruz.”


Geleneksel hale gelen Netron Teknoloji Haftası ile ayrıntılı bilgiye www.netron.com.tr/techweek2008 adresinden ulaşılabiliyor. Aynı adresten etkinliğe katılmak için ücretsiz olarak online kayıt yaptırmak da mümkün.


16 yıl önce