|

etohum'un 14 Mayıs'taki konuğu Kariyergenc.com!

Melih Bayram Dede
00:00 - 7/05/2009 Perşembe
Güncelleme: 18:47 - 7/05/2009 Perşembe
Yeni Şafak
etohum'un 14 Mayıs'taki konuğu Kariyergenc.com!
etohum'un 14 Mayıs'taki konuğu Kariyergenc.com!

İnternet girişimcilerinin yeni buluşma adresi olan etohum, yeni internet girişimlerinin öykülerini aktarmaya devam ediyor! 14 Mayıs Perşembe günü düzenlenecek olan etohum toplantısına bu kez de 'Kariyergenc.com.com' konuk oluyor. Üniversite öğrencilerini ve yeni mezunları Türkiye'nin önde gelen kurumlarıyla buluşturan Kariyergenc.com'un hikâyesi sitenin kurucu ortakları tarafından anlatılıyor!


Yeni ekonomiyle ilgili bilgi ve iş fikri sahibi olan girişimcilerle bu konuda yatırım yapabilecek şirket ve profesyonelleri buluşturan etohum, yeni internet girişimlerini paylaşmaya devam ediyor.


Geçen yıl düzenlenen E-Fikrim Yarışması'nda birinci olan 'Beyin Avcısı' projesinin yaratıcısı Nurettin Özdoğan ile ortakları Hasan Toprakkaya ve Sinan Kaplan, Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre yüzde 28 olan gençler arasındaki işsizlik oranını azaltmayı hedefleyen 'Kariyergenc.com' sitesinin hikâyesini etohum aracılığıyla aktarıyor.


14 Mayıs Perşembe günü Kadıköy Maçkolik Complex'te düzenlenecek olan etohum toplantısına katılan Kariyergenc.com kurucuları, üniversite öğrencileri ve yeni mezunları Türkiye'nin önde gelen firmalarıyla buluşturmak üzere çıktıkları yolda nasıl ilerlediklerini bizzat anlatıyorlar. Saat 19:30'a kadar giriş yapılabilen toplantı, internet üzerinde kendi işini kurmak isteyenlere yol göstermeyi hedefliyor.


etohum etkinlikleri hakkında bilgi almak ya da toplantılara katılmak için ise www.etohum.com adresine girilmesi yeterli oluyor.


15 yıl önce