|

Excon'un yeni modeli Era K5'e büyük ilgi

Excon'un kullanıcıya sunduğu son birkaç telefon modelinden bir tanesi olan Era K5, 649 liralık uygun fiyat etiketine sahip olmasının yanı sıra kutu içeriğinin zenginliğiyle de dikkatleri üzerine çekti.

Yeni Şafak
10:33 - 6/03/2015 Cuma
Güncelleme: 09:41 - 6/03/2015 Cuma
Yeni Şafak

Excon marka Era K5 model Android akıllı telefon Şubat ayı itibariyle satışa sunularak teknoloji pazarında yerini almıştır. Era K5 kullanım kolaylığı ve kendi fiyat kategorisindeki telefonlarda olmayan özellikleriyle fark oluşturmaktadır.


Uygun ve cazip fiyat

Era K5'in performansı göz önüne alındığında cazip satış fiyatıyla, yüksek fiyatlı telefonlara rakip oldu. 23 Şubat'ta piyasaya çıkan Excon Era K5 modeli 649-679 lira arasında bir fiyat etiketiyle tüm şehirlerde satışa sunuldu. 


Excon Era K5'in özellikleri

Excon ERA K5 sahip olduğu gerçek 8 Çekirdekli işlemcisi, 16 Gb dahili hafızası ve yüksek performansı ile eşsiz bir kullanım keyfi sunuyor. Ergonomik dizayna sahip Excon Era K5, 1280*720 çözünürlüğe sahip 5 inç'lik IPS ekranı ile görüntülerdeki gerçekliği hissettiriyor.


1.7 Ghz'lik 8 çekirdek MTK işlemci ile Mali-450  (700 Mhz) grafik kartının uyumu ile dikkat çeken ERA K5, 5 MP ön ve 13 MP af flaşlı geniş açılı gelişmiş arka kameraya sahiptir. 


Micro SD kart ile 64 GB'a kadar artırılabilir hafızası olan Era K5, çift SIM kart girişine sahiptir ve 125 gr ağırlığındadır.


Parmak izi okuyucu rakiplerine fark attı

Excon ERA K5' i rakiplerinden ayıran bir diğer özellik ise Parmak İzi Okuyucu ile donatılmış olmasıdır. Bu sayede cihazınızı şifreleyerek yabancıların kullanımını engelleyebilir, tek bir dokunuşla şifrenizi açmış olursunuz. Parmak izi okuma özelliğini destekleyen tarayıcılarda ve uygulamalarda parmağınızı okuyucunun üzerinde tutarak sağa-sola, yukarı-aşağı oynatıp ekran geçişleri sağlayabilir ve tek-çift tıklama ile işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.



Akıllı işaretleyici özelliği ile ERA K5 bekleme modundayken ekran üzerindeki haraketlerinizi algılayarak doğrudan tanımladığınız özelliğe girişinizi sağlar. İstediğiniz uygulamaya girmek için ekran kapalı konumdayken tanımladığınız şekli çizmeniz yeterli olacaktır.


#Era K5 özellikleri
#excon Era K5
#excon fiyat
#excon telefon
#era k5 fiyat
9 yıl önce