|

Hayatı paylaştılar büyük ödülü kazandılar

15 kategoride bin 578 blog yazarının yarıştığı Turkcell Blog Ödülleri'nde dereceye girenler ödüllerini aldı. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Öztürkler, 'Özgün içerik yayıncılığını destekliyoruz. Dijital dünyada teknolojik gelişmeler kadar içerik de önemli' dedi.

Melih Bayram Dede
00:00 - 7/01/2012 Cumartesi
Güncelleme: 23:24 - 6/01/2012 Cuma
Yeni Şafak
Hayatı paylaştılar büyük ödülü kazandılar
Hayatı paylaştılar büyük ödülü kazandılar

Blog yazarlarını teşvik etmek için 2008'den bu yana düzenlenen, bu yıl Turkcell ana sponsorluğunda Turkcell Blog Ödülleri 2011 adını alan yarışmada dereceye girenler, Point Hotel'deki The Game'de gerçekleştirilen törenle ödüllerini aldı. 15 farklı kategoride en iyi blogları, internet kullanıcılarının oyları ve jüri değerlendirmesiyle belirlendi. 1.578 blogger'ın 15 farklı kategoride başvurduğu Turkcell Blog Ödülleri 2011'de okurların kullandığı toplam oy 25 bin'i geçti.

ÖZGÜN İÇERİĞE DESTEK

Ödül töreninde bir konuşma yapan Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, 'Turkcell olarak, Türkiye'de özgün içerik yayıncılığını destekliyoruz. Dijital dünyada teknolojik gelişmeler ne kadar önem taşıyorsa içerik de bir o kadar önemli. Turkcell'de biz, iletişim teknolojileri alanında faaliyet gösterirken şunu iyi biliyoruz ki mobil dünyanın temel koşulu artık içerik ve altyapı kalitesinin birbirine paralel bir seyir izlemesi. Ödül alan tüm bloggerları kutluyor, internete ve hayatımıza değer kattıkları için onlara Turkcell adına teşekkür etmek istiyorum. ' dedi.

DEĞERLENDİRME NASIL YAPILDI?

Turkcell Blog Ödülleri'nde başvuru sahibi bloglar iki aşamalı bir değerlendirme sürecinden geçirildi. Her kategoride ilk 10'a girecek blogları internet kullanıcıları seçti. Okurlarının gücünü arkasına alan bloglar, ilk elemeyi onların oylarıyla geçtiler. Ardından, sektörün başarılı isimlerinden oluşan jüri, ilk 10'a giren adaylar arasından her kategorinin ilk üçünü belirledi.


15 kategorilik yarışma

Turkcell Blog Ödülleri 2011'de, 15 kategoride ödül dağıtıldı. Kişisel Bloglar'da pozitifgunluk.com, Haber Gündem Blogları'nda homoinsurrectus.com, Kültür Sanat Blogları'nda manyetikbant.me, İş Dünyası Blogları'nda temelaksoy.com, Kadın Blogları'nda teknolojikanne.com, Teknoloji Blogları'nda teknolog.com, Moda Blogları'nda bikot-bitisort.blogspot.com, Reklam-Pazarlama'da addwork.net, Yemek Blogları'nda leylailekahvesohbeti.blogspot.com, Oyun ve Eğlence Blogları'nda 90larmuzesi.com, Aile Blogları'da defneninannesi.com, Hobi Blogları'nda blog.fotografium.com, Gezi Blogları'nda bekransarsilmaz.com, Otomotiv Blogları'nda ae2project.com ve Spor Blogları kategorisinde gokhansenses.com birinci oldu.


12 yıl önce