|

Hayatın ritmine uymanız için

Melih Bayram Dede
00:00 - 15/09/2008 Pazartesi
Güncelleme: 19:09 - 15/09/2008 Pazartesi
Yeni Şafak
Hayatın ritmine uymanız için
Hayatın ritmine uymanız için

Tasarımları ve teknolojisi ile her zaman fark yaratan, cep telefonunun lider markası Samsung, müzik ve stili ustalıkla harmanlayarak E251 modelinde birleştirdi. Kayan kapaklı tasarımı ve multimedya özellikleri ile sizi kendine çeken E251; konforu, rahat kullanımı, tasarımı ve performansı ile dikkat çekiyor.


Cep telefonu tarzınızdan izler taşır

Samsung E251 ile tarzınızı cep telefonunuza da yansıtmayane dersiniz? Kayan kapaklı tasarımı sayesinde avucunuzdan bırakmayacağınız, kullanmadığınızda ise cebinizde kendisini unutturacak kadar küçük ve ister iş ortamı ister günlük hayatınızda olsun yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bir arkadaş olacak.


2.0” TFT ekranı, sunduğu renk seçenekleri, Auto Time Setting ve Security – mobile tracker and SOS mesaj gibi Samsung'un kullanıcı dostu kullanım özellikleri ile de farklı bir cep telefonu deneyimi yaşatmayı ve tarzınızı yansıtmayı garanti altına alıyor.


Kesintisiz Müzik

E251'in ön yüzünde bulunan tuş sayesinde, en sevdiğiniz MP3'lere tek tuşla ulaşabilirsiniz. MicroSD hafıza kartı ile ister MP3 isterseniz de AAC+ veya AAC formatındaki dosyalarınızı depolayabilir ve en sevdiğiniz şarkıları daima yanınızda taşıyabilirsiniz. Dilediğiniz zaman da dahili FM(RDS) radyosuyla kesintisiz eğlenceye devam edersiniz. OMA DRM v1.0 sayesinde yüklediğiniz dosyalarınız da koruma altında.


Anılarınızı Kaydedin

Mobilite sizi geleceğe taşır; Samsung SGH-E251 size iletişimden fazlasını sunar. Dahili VGA kamerası ile sesli video kaydı yapabilir, anılarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. Bluetooth teknolojisi (v2.0+EDR) sayesinde hızlı bir şekilde veri alışverişi yapabilir, dilerseniz bilgisayarınız ile yüksek hızda USB bağlantısı kurabilirsiniz. Wap 2.0 ile internete girmenize imkan veren E251'i elinizden bırakamayacaksınız.


16 yıl önce