|

Instagram, e-posta dönemini başlatıyor

Halihazırda 300 milyon dolayında kişi tarafından kullanılan Instagram, sadık kitlenin dışarısında kalan kullanıcıları da çember içine çekebilmeye yönelik önemli bir adım daha atıyor.

Yeni Şafak
16:42 - 27/05/2015 Çarşamba
Güncelleme: 13:43 - 27/05/2015 Çarşamba
Diğer

Her geçen gün popülerliğini arttıran fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram, kullanıcı sayısını daha da yukarıya çekebilmek için yeni bir yöntemi daha hayata geçiriyor.



Son verilere göre paralel platformlarda halihazırda 300 milyon dolayında kişi tarafından kullanılan Instagram'ın yeni hamlesi sadık kitlenin dışarısında kalan kullanıcıları da çember içine çekebilmek. Şöyle ki, bundan böyle kullanıcıları Highligts (öne çıkanlar) adını verdiği e-posta bültenleriyle bilgilendirecek olan Instagram, bülten dahilinde hem haftalık popüler içerikleri aktaracak hem de takip ettiğimiz kişilerin paylaşımları hakkında bilgilendirecek bizleri. Kısacası özet geçecek diyebiliriz. Amaç yukarıda da belirttiğimiz gibi sadık kitlenin haricinde kalan kullanıcıları, yani Instagram'ı ya hiç açmayan ya da seyrek açan kullanıcıları teşvik etmek.



Halihazırda test aşamasında olduğu belirtilen ve sınırlı sayıda kullanıcıya gönderilen bültenlerin önümüzdeki günlerde yaygınlık kazanacağını da not olarak düşelim.



#instagram
#facebook
#twitter
#sosyal ağ
#sosyal medya
9 yıl önce